Gràcies a la passió per la música dels seus integrants i a les ganes de fer música en xicotet format i portar-la al públic, decideixen reunir-se per a interpretar grans obres del repertori simfònic i líric arreglat per a la formació, així com repertori original per a ensemble instrumental o orquestra de cambra, abastant des del Barroc fins a la música del segle XXI.
La formació musical està acompanyada per la pianista Kayoko Kobayashi,  premiada en nombrosos concursos nacionals i internacionals. Des de fa anys treballa com a pedagoga a Berlín i realitza regularment concerts com a solista, així com amb orquestra, de música de cambra i repertorista amb diferents instruments de vent i corda al Japó, Europa i USA.
Juan Pechuán Ramírez. Director.
Va començar els seus estudis de direcció de la mà de Cristóbal Soler. Gràcies a la seua llarga experiència com a oboé solista en les millors orquestres d’Europa, com la Berliner Philharmoniker, la London Symphony Orchestra, la Staatskapelle Dresden, la Gewandhausorchester Leipzig o l’Orquestra del Festival de Bayreuth, entre altres, ha tingut  oportunitat de treballar i aprendre de grans directors d’orquestra.  Actualment combina els seus estudis de direcció amb Cristóbal Soler i Sir Donald Runnicles amb la seua plaça d’oboé solista en l’orquestra de la Deutsche Oper Berlin i amb la direcció de l’orquestra de cambra Idyll Ensemble.
El repertori seleccionat  està compost per Obertura de «Les noces de Fígaro»  i Concert per a piano núm. 12 en la major, K. 414 (385p) de W.A. Mozart i Simfonia núm. 1 en do major op. 21 de Ludwig van Beethoven.

TEATRE CHAPÍ DE VILLENA
SOLISTES DE LA DEUTSCHE OPER BERLIN
Director: Juan Pechuán Ramírez
Jueves 16 de febrer 2023. 20’00 h.
Entrades: 15€ i 12€.  des de 10 €. Preus reduïts per a menors de 30 i majors de 65 anys: 13€ i 8€. Inclòs en abonament “Els dijous clàssics del Chapí.