Finestrat torna a traure els llenços al carrer amb motiu de les pròximes edicions de “Pinta al Carrer” que organitza la Regidoria de Joventut amb l’objectiu d’acostar als joves el món de l’art d’una forma diferent i divertida. Després de l’èxit de la primera convocatòria, celebrada al juliol en el centre històric tradicional, continua aquesta proposta lúdica i artística que tindrà lloc a l’aire lliure en la Cala, el dia 11 de setembre i, el dia 12, a la urbanització Terra Marina. Totes dues sessions se celebraran en horari de 17.15 a 20.30 hores.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “el mes de juliol passat vam inaugurar aquesta proposta artística en la Plaça de la Va unir Europea amb un acolliment excel·lent perquè omplim totes les places disponibles. Va ser una experiència molt especial que ara volem acostar als joves de la Cala i també de les urbanitzacions. Per això, hem programat una sessió en la Plaça de l’Àmfora, just arran de mar, i l’endemà tindrà lloc en el centre social de la urbanització Terra Marina. Per part nostra, esperem que aquestes noves convocatòries tinguen tan bon acolliment com la primera perquè representen una forma d’oci saludable, a l’aire lliure i en un ambient molt inspirador i creatiu amb el qual segur que descobriran matisos i noves perspectives de racons de Finestrat que estan veient tots els dies”.

A més d’estimular la creativitat els participants en aquest taller treballen diverses habilitats com la concentració, la coordinació visual i manual, la memòria i l’atenció. Les sessions estan guiades pel formador/al fet que guia als participants en el transcurs del procés creatiu. I en finalitzar la sessió, l’alumne s’emportarà el seu quadre, “a més del record d’una experiència inoblidable”, va concloure l’edil.

Inscripcions

En “Pinta al Carrer” podran participar els joves des dels 14 fins als 35 anys i no és necessari tindre coneixements previs de pintura. Per a apuntar-se poden reservar ja la seua plaça enviant un missatge de WhatsApp al núm. 606 936 432 o un correu electrònic a l’adreça joventut@finestrat.org Les sessions seran gratuïtes comptant amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant.