Freaks Arts Bar & Gallery és d’aqueixos espais culturals essencials

Arte en Freaks. Foto: Juanjo Cervetto

Arte en Freaks. Foto: Juanjo Cervetto

per a la ciutat d’Alacant. Una iniciativa privada compromesa amb la cultura que ha acollit durant tres anys una àmplia oferta d’art, cinema, teatre, poesia, màgia i música convertint-se en un espai de referència en les vesprades i nits culturals d’Alacant, tot promogut per Natalia Molinos, historiadora d’art i el cineasta Maxi Velloso.

Han construït ciutat però també barri de Benalúa on han sigut especialment sensibles a les iniciatives socioculturals allí

Literatura en Freaks. Foto: Juanjo Cervetto

Literatura en Freaks. Foto: Juanjo Cervetto

desenvolupades formant part del quadrat de la cultura d’allí al costat d’espais com el Teatre Arniches, el Taller Tumbao o l’antic Coworking El Sótano.

La construcció d’una iniciativa cultural amb aquesta dimensió requereix de molt d’esforç físic, intel·lectual i també econòmic per això han posat en marxa una campanya de Micromecenatge per a ajudar a recolzar les necessitats essencials a nivell monetari que els permeta mantindre les possibilitats de subsistència, qüestió a vegades tan difícil.

La campanya estarà oberta per a l’obtenció de 8000 € fins el

Cine en Freaks. Foto: Juanjo Cervetto

Cine en Freaks. Foto: Juanjo Cervetto

pròxim dia 25 de gener i per a això Freaks ha obert totes les seues portes perquè entre tothom que li siga possible col·laborar en aquesta iniciativa tan important i que és per necessitat.

Per a poder participar en la campanya cal accedir a la web https://www.gofundme.com/f/save-freaksartsbar-in-alicante