Guardamar del Segura acollirà els pròxims dies 7,8 i 9 de setembre la V Fira del Comerç i Oci amb un variat programa destinat per a tots els públics. L’esdeveniment tindrà lloc en a Plaça de la Constitució i s’avança diverses setmanes perquè coincidisca amb una major presència de turistes en el municipi i registrar una major afluència de persones, indica la regidora de Promoció Econòmica, Gisela Teva.

“Totes les parts implicades en la fira hem va coincidir a avançar aquest esdeveniment perquè tinga una major repercussió i una major participació” afig la regidora.

Quasi una vintena d’activitats de tot tipus se celebraran durant l’esdeveniment que comptarà amb la participació de deu comerços locals que oferiran una variada oferta de productes de tot tipus.

Gisela Teva va destacar que l’Ajuntament instal·larà un stand per a donar a conèixer de forma gràfica, visual i educativa un dels productes estavella de la localitat com és la ñora, una marca col·lectiva ja registrada i formada per productors, ajuntament, cuiners i comercializadores.

La inauguració de la fira serà a les 18 hores del pròxim divendres. Durant els tres dies de durada es realitzaran diversos showccoking per part de l’associació de Cuiners i Reposteros d’Alacant (Acyra) on la ñora tindrà un lloc destacat en els diferents plats a elaborar. Altres activitats previstes són exhibicions de dansa, taller de roda cubana, bachata i salsa a càrrec de l’estudi de dansa Jacqueline Sánchez, Companyia Post-Dansa i escola de Dansa Chari Candela.

Destacar a més l’organització d’una sèrie d’activitats destinades als més xicotets com a tallers, jocs, pintacaras, cuentacuentos i globoflexia a càrrec de Pim Pa Fiesta.