Amb gran expectació s’ha celebrat el passat cap de setmana l’acte inaugural de l’exposició ‘Les meues Fantasies’, de l’artista local Goyo Pérez, a qui veiem a la Casa de Cultura de l’Alfàs, acompanyat pel regidor titular de l’àrea, Manuel Casado, i nombrosos membres del Govern.

L’obra ‘Bones Vibracions’ de Goyo Pérez està exposada en l’hall de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi des de novembre de 2011, donada pel seu autor.

Gregorio Juan Pérez ‘Goyo’ nascut a Conca, però establit en Alfás del Pi des de 2004, va començar la seua marxa artística molt jove. Els seus coneixements tècnics a través de l’observació i la informació gràfica acumulada al llarg dels anys, fan de la seua obra autodidacta un reflex de tot allò que al seu voltant li causa sensació i sentiments.

Una exposició en la qual es podrà veure l’extensa obra de l’artista, que abasta diferents tècniques i estils pictòrics, si bé la seua expressió més qualificada està dins del surrealisme i l’abstracció, explica el regidor de Cultura de l’Alfàs, Manuel Casado, que anima a totes les persones amants de l’art en general a passar per la sala fins al 16 d’octubre, que romandrà oberta al públic amb les obres de l’artista.

Les primeres obres de Goyo Pérez ixen a la llum quan comptava l’edat de 8 anys, utilitzant la tècnica de l’aquarel·la. Goyo és un pintor autodidacta dedicat plenament a la pintura des de l’any 2000. La seua obra està repartida per quasi la totalitat de les autonomies espanyoles. La seua tècnica ha evolucionat constantment, començant pel realisme, passant per l’impressionisme, el fauvisme i l’expressionisme abstracte, la qual cosa li permet expressar els seus sentiments i emocions en el llenç.