Els dies 3 i 4 d’agost tindrà lloc, en la localitat de Polop de la Marina la 9ª Edició del Jazzpolop Festival amb una programació dedicada especialment a les dones en el jazz.

Les dones han tingut menys oportunitats per a desenvolupar el seu talent al rol imposat al seu gènere, ocasionant que en l’actualitat hi haja una menor quantitat de dones en el sector musical a causa de la falta de referents femenins.

Per açò dediquem especial atenció a aquest sector, potenciant la seua visibilitat en els escenaris i en la indústria musical, perquè d’aquesta manera puga inspirar a futures generacions.

Així que per a aquesta ocasió han programat una sèrie de concerts de bandes mixtes que són liderades per dones que confirmen que el talent no té gènere.

PROGRAMACIÓ

DIVENDRES 3 AGOST

-SLIDEBOY & LITLLE FONSI “Delta Blues” 21.30h Músics a peu de carrer, plaça del Peix (casc antic de polop)

-GOSPEL VOCAL CORD “Free Soul” 22:45h

– NOA LUR ”Troublemaker” 00:45h

-DJ- Kebra/ DJ Professor Discokane en Taverna L’Albarda (en finalitzar els concerts)

DISSABTE 4 AGOST

-VICENT COLONQUES trio & CELIA MUR 22:45h

– LLUÏA REI trio “Reflexion” 00:45h

-JAM SESSION 2:30h

-DJ- Kebra/ DJ Professor Discokane en Taverna L’Albarda (en finalitzar els concerts)

DOMINGO 5 agost

– Having Funk 20.00h Taverna L’Albarda

ACTIVITATS PARAL·LELES

DIVENDRES 3. 21:00h

-Cementeri literari Gabriel Miró LÍRICA HORMONAL

-Col·lectiu Maridatge presenta LIRICA HORMONAL, espectacle creat a partir del poemari de Carmen Rus, amb música de Paco Tarín i adreça de Rafael García.

LA MOGUDA ALACANTINA Exposició fotogràfica col·lectiva, comisariada per BEGO FERE, basada en documentació gràfica inèdita aportada en la seua major part pels seus protagonistes, bandes de rock en els 80’s en la província d’Alacant. 3/4 d’agost CASA DE CULTURA de Polop de 10:00 a 21:00h

El festival de música i art de Polop de la Marina, sota el nom de Jazzpolop, un dels festivals de jazz més carismàtics i entranyables de la Comunitat Valenciana, s’engloba dins de les activitats de el “XXVI I Estiu Cultural Polop de la Marina”. Tindrà lloc entre els dies 3 i 4 d’agost, des de les 21.00 fins a les 05:00 hores en la plaça principal del casc antic, als peus del seu històric castell. Un enclavament, sens dubte, que fa del festival i la música un lloc per a la poesia i les emocions més íntimes.

L’ENTRADA Al FESTIVAL ÉS LLIURE i oberta a tot públic interessat en la música, l’art, les posades en escena i la miscel·lània que aquestes disciplines contenen en els seus propòsits creatius i culturals. Dues jornades carregades d’emocions i poètiques nocturnes.

El Jazzpolop Festival és una idea original de l’artista i músic Papik Ribera qui dirigeix i organitza aquesta activitat estiuenca des dels seus començaments.

Patrocina i organitza l’Ajuntament de Polop de la Marina.