El pròxim 1 d’octubre s’obrirà el termini d’inscripció del Taller de Teatre de Joventut, les classes de la qual començaran el mes de gener i es prolongaran fins a desembre. Anabel García, regidora de Joventut, ha donat a conéixer els detalls d’aquesta nova edició del Taller, el període del qual d’inscripció es tancarà el 15 de desembre.

L’edil de Joventut ha explicat que “encara que habitualment el termini d’inscripció era de juliol a setembre, hem volgut ampliar-ho perquè estem adaptant-nos als horaris dels estudiants. Hem tingut queixes recurrents de xics i xiques que començaven el Taller i no sabien com adaptar-se a l’horari escolar. Hem vist que els venia millor començar una mica més tard”.

Anabel García també ha destacat que, “d’aquesta manera, també oferim un oci cultural alternatiu, ja que les classes del Taller només s’interrompran a l’agost i durant el mes de juliol estaran en marxa. A més, posarem en marxa els grups que siguen necessaris perquè ningú es quede fora. Fins ara eren dos grups, però si fa falta posarem en marxa tres o quants facen falta. Creiem que d’aquesta manera l’organització del Taller de Teatre serà millor”.

La regidora ha afirmat que, “amb la nova Llei de Contractació, hem de traure a licitació els cursos i per a complir els terminis també havíem de començar una mica més tard. Traure a concurs el Taller és el més just perquè donem l’oportunitat a tot aquell que estiga disposat a impartir-lo. L’antiga directora del Taller també podrà presentar-se si ho desitja. En qualsevol cas, s’ha decidit començar al gener per a adaptar els horaris. El que m’agradaria deixar clar és que el Taller de Teatre continuarà perquè considerem que és una oferta d’oci i cultural molt important per a la nostra ciutat”.