La Coral de la Universitat d’Alacant interpretarà demà dimecres, 14 de desembre, el tradicional Concert d’Hivern, a les 19 hores al Paranimf. Amb aquesta actuació conclou la programació Cultural de la UA del primer quadrimestre del curs. Accés a invitacions.
El  concert nadalenc de la coral, amb direcció de Shlomo Rodríguez, combina les tradiciones musicals i culturals més diverses. Com a novetat, en el programa d’aquest any participaran integrants del Conservatori Superior de Música Òscar Esplà d’Alacant i del Conservatori Superior de Dansa d’Alacant. El repertori culte i el popular, el clàssic i el modern se succeirà en una proposta que reivindica el poder d’evocació i transformació de la música.
El Concert d’Hivern comptarà amb una segona actuació el dimecres 21 de desembre a les 13 hores a les instal·lacions dels Conservatoris de Música i Dansa d’Alacant al Tossal (av. del Catedràtic Jaume Mas i Porcell, el Tossal, Alacant).
La Coral de la UA és una formació musical que té com a objectius aprendre i gaudir amb el cant; formar als seus integrants en les diferents facetes d’un cor, així com participar i col·laborar musicalment en els actes acadèmics i institucionals de la UA i en els concerts que es programen des de la universitat. A més, potència l’intercanvi amb altres corals, i també la participació en certàmens nacionals i europeus.