La regidora del Teatre Castelar, Rosa Vidal, ha presentat aquest matí els Concerts de Nadal que la Coral de los Santos Patronos i l’Orquestra de Cambra Ciutat d’Elda oferiran els dies 10 i 17 de desembre. El primer dels recitals tindrà lloc aquest dissabte a les 20.00 hores en la Parròquia de Santa Ana i el segon, a la mateixa hora, en el Teatre Castelar.
Vidal ha estat acompanyada per Mari Carmen Segura, qui la dirigeix des del començament de la seua marxa en 1998, i per Juan Carlos Pastor, el seu actual president. “Volia destacar la implicació d’aquestes dues persones i les de la resta de components de la Coral, que a més han afrontat dos anys molt complicats i que malgrat això no han llançat la tovallola”.
L’edil ha posat en valor “la implicació de la Coral amb la ciutat, participant en la Setmana Cultural de San Francisco i en les activitats de les Aules de Majors. Els mouen la passió i l’amor per la culutra i pel seu poble i amb la suma d’esforços aconseguim que arrosseguen molt públic, tant en Santa Ana com en el Teatre Castelar”.
El concert del Teatre Castelar és gratuït prèvia retirada de la invitació en Servientradas i en les taquilles del Teatre dues hores abans.
Juan Carlos Pastor ha indicat que el repertori en els dos concerts serà el mateix, “amb la diferència que en l’actuació d’aquest dissabte s’inclou la lectura de l’Anunci del Nadal, que enguany serà a càrrec de Sonsoles Chinchón, directora de Càritas interparroquial Elda”.
Per part seua, Mari Carmen Segura ha detallat que “en 2023 complirem 25 anys de tradició, cantant el Nadal, i volem estar molts més. Es tracta de no perdre les tradicions i l’alegria de les nadales tradicionals. En el nostre repertori incloem també peces clàssiques i barroques, sempre amb el desig que els temes arriben a la gent”.