La regidora de Festes ha comparegut al costat del president de la Junta de la Verge per a anunciar que hui divendres 22 de novembre s’entreguen els premis del concurs infantil de dibuix a la Casa de Cultura.

El divendres 22 de novembre té lloc el lliurament de premis del VII concurs de dibuix i pintura Verge de Les Virtuts. L’acte tindrà lloc a les 19.30 hores a la Casa de Cultura de Villena. En ell han participat escolars de tota la ciutat des d’Educació Infantil fins a Secundària.

Segons el president de la Junta de la Verge, Manolo Muñoz, “cada vegada estem més contents perquè la quantitat de dibuixos que es reben és impressionant”. Després d’un sedàs inicial per part dels propis centres, els premis del jurat s’han fallat entre un total de més de 400 dibuixos, de tots els estils.

Tots els centres educatius que han participat tenen premi d’una manera o una altra. “Cal agrair enormement al professorat que col·labora amb nosaltres, que habitualment imparteix l’assignatura de Religió”, ha destacat Muñoz qui ha assegurat que aquest concurs de dibuix i pintura que organitza la Junta de la Verge continuarà tenint més edicions en el futur davant el gran acolliment que experimenta any rere any.