De cara a les festes nadalenques, la Regidoria de Joventut, en col·laboració amb la Regidoria de Festes, ha apostat per una programació molt interessant i nova per als joves de Santa Pola. Aquesta programació compta amb viatges, espectacles de talent, concerts de rock i, com a colofó, una Festa Jove pre-nit de cap d’any amb música en directe i DJ’s.

El divendres 21 de desembre hi ha programada una excursió a la Pista de Gel d’Elx, amb viatge en bus per a 35 persones i una inscripció simbòlica d’un euro. Els que estiguen interessats a inscriure’s poden acudir al Racó Jove, i en el cas de menors d’edat, han d’emplenar una autorització de la mare, pare o tutor legal.

Posteriorment, el dia 22, els joves talents de la vila podran tenir una oportunitat per a donar-se a conèixer davant el gran públic, amb la segona edició del concurs “Demostra el que vals”. En la carpa del Castillo tindrà lloc aquesta cita, amb actuacions musicals, ball, humor i màgia.

“Navirrock”, el festival de grups de rock, tindrà lloc el dissabte 29 de desembre a les 19:00 hores, en la carpa del Castillo, actuaran els grups Zona 04, “El último gusano” i Rockadicción.

Com a novetat, enguany la Regidoria de Joventut ofereix “Festa Jove”, una alternativa perquè els joves puguen gaudir d’oci festiu. Tindrà lloc el 30 de desembre, es tracta d’una festa prèvia a Nit de cap d’any, i en ella hi haurà actuacions musicals dels artistes locals Lauren Agulló & Neko (rap i pop), el grup alacantí “Artesanos”, liderat per la rapera Yaike, i amb una segona part en la qual predominarà la música disc, amb una bona sessió a càrrec dels DJ’s locals Maister Controller, Michel y Orujo.

Aquesta festa està pensada per a adolescents, incloent a menors d’edat, per la qual cosa es comptarà amb una barra sense alcohol durant l’esdeveniment. A més, la Regidoria de Joventut facilitarà un bus de 55 places perquè els joves que ho desitgen puguen tornar a Gran Alacant a la una de la matinada. Aquest servei serà gratuït per als primers 55 joves que s’inscriguen prèviament enviant un correu al Racó Jove o cridant al mateix centre juvenil (96 669 40 40) per a fer la seua reserva.