Us presentem la completa agenda cultural de la ciutat d’ELX des d’el pròxim dia 29 d’abril fins al 5 de maig. L’oferta és en conjunt d’equipaments públics de la ciutat com la Sala d’Exposicions Temporals del MACE, L’Escorxador, La Llotja, Gran Teatre o Cinemes Odèon.

 

Esdeveniment: Exposició de Susana Guerrer “el mal en mi”

El Museu d’Art Contemporani d’Elx (MACE) acull a la seua sala d’exposicions temporals l’exposició El mal en mi de Susana Guerrer, una de les artistes il·licitanes més actives i amb més reconeixement a nivell nacional i internacional.

L’exposició El mal en mi, suposa un recorregut pels últims 7 anys de creativitat de Susana Guerrer. La sala d’exposicions temporals del MACE mostra 25 escultures, 1 instal·lació, 10 dibuixos, 2 gravats (xilografia i collagraph) i 2 instal·lacions de xilografies sobre pell i ceràmica.

Susana Guerrer posseeix una hermenèutica personal sobre la qual construeix i modela una nova mitologia contemporània. El seu cresol estètic fusiona materials, textures i cromatismes construint un llenguatge simbòlic de tensió poètica que connecta l’experiència visual amb la sensitiva i emocional.

Les 40 obres que componen l’exposició tenen com a fil conductor un dolor que vincula mites, llegendes, supersticions i tradicions populars amb l’antropologia de l’experiència i la narració del quotidià. Sempre, amb un llenguatge poètic i simbòlic que permet apreciar el seu ritual personal en el procés creatiu i la força expressiva de les seues obres.

Data de finalització: 14-07-2019 14.00

Lloc: Sala d’ exposicions temporals del MACE

Esdeveniment: Female Tale Nastiplastic

La necessitat per l’evasió espaciotemporal és la que va espentar a NASTIPLASTIC a començar a dibuixar. La seua tècnica se centra en el diàleg entre el fi traç de la tinta negra sobre el paper juntament amb les textures i colors més pop, introduïts utilitzant mitjans digitals. Cadascun dels seus dibuixos persegueix l’harmonia entre l’analògic i el digital. Nastiplastic dibuixa cançons, instants i tot allò que no s’atreveix a dir en veu alta, buscant en cada traç l’anatomia d’un sentiment

Data d’inici: 05-04-2019 00.00

Data de finalització: 28-05-2019 23.59

Lloc: L’Escorxador CCE

Esdeveniment: Saharateatre El Quadre d’I.R.

El Quadre, d’I.R.: és una obra admirablement construïda, amb personatges que es revelen a poc a poc fins a adquirir una complexitat insospitada i que entre riures, molts riures, sap dir-nos unes quantes coses gens banals sobre nosaltres mateixos: és sens dubte, la millor definició del que ha de ser una comèdia. Un text excel·lent que s’ha convertit en el més savi i divertit tractat sobre l’amistat.

Amb: Mario Abril, Pablo Gascón, Vicent Bonmatí.

Vestuari, atrezzo, escenografia, il·luminació: David López. Assessorament en expressió corporal i gestual: Asun Noales. Disseny gràfico: José A. Márquez Dramatúrgia, direcció: David López.

Data de finalització: 27-05-2019 22.20

Lloc: L’Escorxador CCE

Esdeveniment: Exposició 25 Aniversari Elx Club Bonsai

La paraula japonesa BONSAI significa literalment “arbre en safata ”, però un vertader bonsai hauria de ser una mica més que un xicotet arbolillo cultivat en un test pla, hauria de ser capaç de provocar un sentiment o transmetre una sensació a la persona que li contempla. Aquesta mostra reuneix al voltant de cent exemplars de bonsai que reflecteixen el treball desenvolupat per la Associación ELX CLUB BONSAI al llarg dels seus 25 anys d’existència. Inclou una gran varietat de espècies: des de des de espècies autòctones tan conegudes com el balaustra, la olivera o la figuera fins a espècies tropicals com els ficus, o orientals com l’om xinés i la zelkova japonesa. Una ocasió especial per a conéixer aquest meravellós art que es va originar a la Xina fa més de 2000 anys.

Data de finalització: 28-05-2019 23.59

Lloc: L’Escorxador CCE

Esdeveniment: Ccce L’escorxador + Otradanza + Abril En Dansa

Sol·licita les teues places gratuïtes a partir del dilluns 15 d’abril en escorxador@elche.es De 17.00 a 18.00 h: Diana Gritsaylo, dansa urbana (guanyadora de Fama 2018). De 18.00 a 19.00 h: Ailien Ramos, dansa clàssica (ballarina del Ballet).

De 19.00 a 21.00 h: Joaquin Collado Taller, dansa contemporània, repertori Companyia Abans Collado (Guanyador del Certamen Coreogràfic de Maspalomas 2018).

Data de realització: 29-04-2019 00.00

Lloc: L’Escorxador CCE

Esdeveniment: La Cerca de la Felicitat

Una mestressa de casa i mare asfixiada per les responsabilitats pren una extraordinària decisió que canviarà la seua vida per sempre.

Títol original: The Fuita Adreça: Dominic Savage Any: 2017

Nacionalitat: Regne Unit

Durada: 109 min

Intèrprets: Gemma Arterton, Dominic Cooper, Frances Barber, Marthe Keller.

DEL DIJOUS 2 Al DIUMENGE 5 DE

MAIG  Sessions: 17.30 h /20.00 h /22.30 h

Data d’inici: 02-05-2019 00.00

Data de finalització: 05-05-2019 23.59

Lloc: Cinemes Odèon

Esdeveniment: Niña Pastori

Niña Pastori torna amb la seua mirada més personal en Sota les teues ales, el seu nou treball. Un pas més en l’estil tan personal de la de Sant Ferran. Així creix una artista captivadora, que s’exhibeix en cançons com Des del terrat i L’habitació.

És part d’aqueixa varietat cromàtica que defineix a un àlbum en el qual canta com mai. Pocs artistes han sabut conjugar com ella el purisme de la seua veu amb les noves tendències musicals. Tan fàcil i tan complex. En aqueix espai es mou una vegada més amb Sota les teues ales, que desprén l’encant de les coses ben fetes.

Venda de localitats: en Instanticket i taquilla del Gran Teatre PATI DE BUTAQUES 56€

AMFITEATRE 51€ PARADÍS        40€

Horari de taquilla: De dimarts a sabado de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 h.

En dies d’espectacle i fora d’aquest horari, només es vendran entrades en taquilla una hora abans de l’actuació.

Tel. Taquilla: 966 658 147

Data de realització: 02-05-2019 21.00

Lloc: Gran Teatre

Esdeveniment: Alguacates

Perquè la vida sol es viu una vegada.

Marcelino és un polític conservador, que pot convertir-se en el pròxim President del Govern. Si en el professional està ascendint com l’espuma, en el personal no tant. S’acaba de divorciar i no sap com comportar-se amb la seua única filla per a parer un pare modern i enrotllat. Silvia té 18 anys recentment complits i unes ganes tremendes d’experimentar, que li porten a tindre un embolic amb Toni, el millor amic del seu pare, aventurer de professió, que travessa un sot econòmic i personal, del qual només pot eixir gràcies a una futura plantació d’alvocats. Durant unes vacances en comú, les mentides i els somnis dels nostres protagonistes s’entrellaçaran en un divertit embulle on res és el que sembla.

Venda de localitats: en Instanticket i taquilla del Gran Teatre PATI DE BUTAQUES 22€

AMFITEATRE 20€ PARADÍS        18€

Horari de taquilla: De dimarts a dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 h.

En dies d’espectacle i fora d’aquest horari, només es vendran entrades en taquilla una hora abans de l’actuació.

Tel. Taquilla: 966 658 147

Data de realització: 03-05-2019 21.00

Lloc: Gran Teatre

Esdeveniment: La Llegue Pel·lícula 2

Després de cinc anys de tranquil·litat apareix una nova amenaça: invasors de LLEC DUPLE de l’espai exterior que el destrossen tot abans que done temps a reconstruir-ho. Emmet, Lucy, Batman i els seus amics uniran forces per a lliurar una batalla que els portarà a mons inexplorats.

Títol original: The LLEGUE Movie 2: The Second

Part Direcció: Mike Mitchell, Trisha Gum

Any: 2019

Nacionalitat: els Estats Units

Durada: 93 min

DISSABTE 4 I DIUMENGE 5 DE

MAIG  Projecció en valencià Sessions: 17.30 h /20.00 h

Data d’inici: 04-05-2019 00.00

Data de finalització: 05-05-2019 23.59

Lloc: Cinemes Odèon

Esdeveniment: Faemino i Cansat. Qui va tindre, va retindre!

Quan Faemino i Cansat encaren la creació d’un nou espectacle s’acuren a aconseguir l’excel·lència, no repetir temes, innovar en la posada en escena i trencar les barreres quant al disseny de producció. No sempre ho aconsegueixen, la veritat… I en aquest cas concret per descomptat que no.

Així que, si Qui va tindre, va retindre! no és excel·lent ni hi ha tema i a més repeteixen posada en escena, què aporta a la carrera de Faemino i Cansat? Perquè dues coses a qual més important: Riures i Reminiscències.

Venda de localitats: en Instanticket i taquilla del Gran Teatre PATI DE BUTAQUES 24€

AMFITEATRE 20€ PARADÍS        18€

Horari de taquilla: De dimarts a sabado de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 h.

En dies d’espectacle i fora d’aquest horari, només es vendran entrades en taquilla una hora abans de l’actuació.

Tel. Taquilla: 966 658 147

Data de realització: 04-05-2019 20.00

Lloc: Gran Teatre

Esdeveniment: Pantomima Full

Roger Bodegas i Alberto Casado, que junts són Pantomima Full, són un duo còmic que interpreten arquetips subtils i divertits, en vídeos curts, massivament compartits en les xarxes socials. Els seus Sketches no solament estan triomfant en internet, sinó que ara també ho fan en els millors teatres i sales del país. Una cervecita per Malasaña? Una mica de mañaneo? Si eres un vertader “canallita” no pots perdre’t aquest xou.

Venda de localitats: en 4tiquets

En dies d’espectacle es vendran entrades en taquilla una hora abans de l’actuació.

Data de realització: 04-05-2019 22.00

Lloc: La Llotja