La gran cita de la música a la província, Villena és Música, se celebrarà entre el 16 i 17 de juny amb actuacions musicals de tots els gèneres i estils
Villena, 16 de març.- Villena es tornarà a omplir de música entre el 16 i el 17 de juny amb la celebració de la VI edició de ‘Villena és Musica (VEM)’ que reuneix a tots els grups, artistes i amants de música – amateur o professionals – de la ciutat i de la resta de la província d’Alacant en un esdeveniment que aspira a superar la xifra dels 1.500 músics en dos dies, segons ha explicat el director de la Casa de la Cultura i del VEM, José Ayelo.
En aquesta edició, el pregoner serà el dj’s Josele Calabuig, col·laborador de Ràdio 3 i gran promotor de la música que es realitza a Villena i a la comarca, segons ha anunciat hui l’alcalde, Fulgencio Cerdán. El primer regidor ha explicat “l’encert del lema d’aquesta edició “Música de Prop”, ja que és “la música una dels senyals d’identitat de la nostra ciutat, no sols amb els grans noms històrics, sinó perquè és una cosa quotidiana en la vida de moltes famílies, en la formació dels nostres joves”. Però, a més, Cerdán va assenyalar que un dels objectius del VEM és aconseguir que la “música siga a prop en tots els racons de la ciutat durant aquests dies”.
Una de les raons de l’èxit d’aquesta convocatòria, segons ha comentat el director del Teatre Chapí, Francisco Flor, com a entitat col·laboradora, és la “alta participació del teixit social i empresarial en aquest esdeveniment, on més de 30 empreses col·laboren com a patrocinadors d’un dels grans esdeveniments multitudinaris de la ciutat”.
El VEM no és un gran concert, és la suma de molts concerts, la qual cosa el converteix en la gran festa de la música i en una de les cites més importants per als músics, en la mesura en què és possible participar voluntàriament generant i proposant activitats, que s’estenen sense límit durant dos dies.
En aquest esdeveniment, participen directament les diferents entitats musicals de la ciutat, a la qual se sumen els centres escolars, les principals empreses de la comarca de l’Alt Vinalopó i altres col·lectius interessats a formar part del VEM.
Els músics i col·lectius interessats a participar en el VEM poden preinscriure’s en la web www.vem.villena.es