El diumenge 9 a les 20.30 h, el quartet musical “Jo soc Ratolí” serà l’encarregat de divertir a públics de totes les edats, una actuació de caràcter infantil per a gaudir de les nits d’estiu en família en un entorn natural.

Els actes seguiran durant les pròximes setmanes, dins de l’aposta que l’Ajuntament de Mutxamel ha fet per a incidir en la cultura i l’entreteniment a l’aire lliure durant l’època estival, amb l’objectiu de posar al municipi en el focus turístic i atraure a veïns i visitants d’altres municipis i comarques.

La programació de l’estiu dins del municipi, compta també amb l’humor com a protagonista. Les actuacions van arrancar aquest dijous 6 de juliol amb el Xou de Lala i Bertus, el divendres 7 a la mateixa hora serà Daniel Fes qui divertirà al públic amb el seu monòleg “La Vida Regulinchi”, en el qual el tiktoker amb més de 2.2 milions de seguidors parlarà en aquest divertit i personal monòleg sobre variats temes, com l’amor, els videotutoriales, etc. El dissabte 8 a les 22.00 h, el conegut Ángel Martín posarà de nou la nota humorística en l’escenari del parc municipal amb la seua actuació “Punt per als Bojos”, una reflexió humorística sobre la vergonya, la por, els aclaparaments, la impaciència i altres veus que apareixen al cap de les persones de manera freqüent en el dia a dia.

L’edil de Cultura, María Loreto Riera, ha indicat que “el balanç del primer cap de setmana és molt positiu, tenim constància que entre el públic hi havia gent del municipi, però també de la resta de la província; que la música i la cultura siguen un reclam perquè la gent acudisca a Mutxamel i gaudi del nostre poble, és tot un orgull. Esperem que els pròxims esdeveniments continuen comptant amb el mateix suport.”