Els jardins del Palau Provincial acullen aquest cap de setmana una exposició única de cotxes clàssics americans. Lincoln, Pontiac, Chrysler o Cadillac són algunes de les joies del motor que componen aquesta original mostra, d’accés gratuït limitat a l’aforament de seguretat del recinte, que podrà visitar-se durant els dies 29 i 30 de setembre.

La proposta, dirigida a tota la família i enfocada a passar unes divertides jornades de convivència en ple centre d’Alacant, explicarà a més amb diverses activitats complementàries com a música, exhibicions de ball, animació infantil o degustacions de productes.

El president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, qui ha animat a tota la ciutadania a sumar-se a aquesta original i atractiva cita, ha assenyalat que “a través d’aquesta iniciativa, la Diputació d’Alacant torna a obrir les seues portes per a acostar la institució provincial a tota la societat, perquè aquesta puga fer ús dels seus espais i conèixer quins són les seues funcions i tasques”.

Entre els vehicles més destacats es troben un Ford A Roadster de 1929, un Dodge Custom Station Wagon de 1965 -el primer model familiar-, un Pontiac Grand Ville convertible de 1974 -del que únicament es van fabricar 4.500 cotxes- i un Pontiac Firebird Trans Am Sport Coupe de 1979 -el mateix model que va conduir Burt Reynolds en les pel·lícules ‘Els Barruts’-.

L’horari de la mostra serà de 10:00 a 00:00 hores el dissabte dia 29 i de 10:00 a 22:00 hores el diumenge 30. Des de l’organització s’insisteix que no es tracta d’una concentració de cotxes antics sinó d’una exhibició perquè la gent la visite. Per tant, no estarà permesa l’entrada de vehicles aliens a l’esdeveniment.