Mäbu torna a Euterpe divendres que ve 28 d’abril, amb el seu gira “Un any després”, aquesta vegada amb banda i dins del circuit estatal #culturadesala.
Aquesta gira és un punt d’inflexió per a Mäbu, i alhora una reflexió sobre el pas del temps i la cerca del seu lloc en el món; un “això és el que som; ací és on estem”. És la presentació en directe del disc homònim «UN AÑO DESPUÉS», un disc “conceptual” que es presenta com un passeig per les estacions de l’any i els diferents estats d’ànim que ens transmeten vistos a través del prisma “suggeridor i oníric” del pop de Mäbu. Igual que el disc els concerts d’aquesta gira són aqueix «passeig per les estacions de l’any»; on les noves cançons s’alternaran amb les més antigues actuant juntes com a exercici de “sinestèsia”… A què sona l’hivern? Quines emocions ens acompanyen en l’estiu? Quin és el ritme de la tardor?
La banda sonora de Mäbu per a un passeig per un camí ple de fulles seques o un viatge anant a visitar a la família un nadal; per a unes canyes amb els amics després d’un dia de platja o un capvespre infinit guanyant-li hores de llum al dia…
El cicle #culturadesala és un nou circuit de concerts que permet a les sales de tot el país organitzar uns 180 concerts aconseguint que més de 30 bandes tinguen de 3 a 5 concerts per tot el circuit estatal. Aquest cicle naix gràcies al conveni signat entre el INAEM (Institut de les Arts Escèniques i de la Música) del Ministeri de Cultura i Esport i ACCES, l’Associació Estatal de Salas de música en directe.
Les entrades per al concert i tota la informació la trobaràs en www.salaeuterpe.com

PROGAMMA
MÄBU
Data: Divendres 28 d’abril
Hora: 22h
Preu: anticipada 12€ i taquilla 15€