Després del seu salt de les ínsules, Reciclaje recorre la resta d’Espanya: Castelló, Palencia, Madrid, València, Benicassim, l’Alcora, Astúries entre altres ciutats. Ara arriben a Alacant, aquest cap de setmana.

La banda presenta el seu segon treball discogràfic «Ven ven«, que compta amb la producció d’Ignacio Khoury, en la sala Marearock d’Alacant a les 22 h..La formació amb els seus fundadors Quino Martínez de Las Palmas i Ángel Quintana de Lanzarote es completa amb Alfredo Gil (Pitu) a la guitarra solista (Mandra, Burning) i el bateria castellonenc Luis Vives: el grup de rock and roll està més en forma que mai: “fem el que ens ve de gust, la qual cosa ens demana el cos, per açò el nom de Reciclatge ens defineix tan bé«.

Making of ‘Ven ven’

La banda alacantina Belona, obrirà la nit. Un projecte més que interessant. Es tracta d’un trio melòdic, potent i divertit que segur no deixarà a ningú indiferent.

És un grup de bons directes. Ho explicava al novembre el crític i periodista musical Mariano Muniesa en la seua columna de la Sala Moby Dick de Madrid on plantejava de l’últim concert de Reciclaje que “el tàndem que formen els dues guitarres és clau en el so en directe de Reciclatge, creant en aqueix dueto la mateixa força i la mateixa intensitat d’aqueixes duplas de llegenda, com les dels Allman Brothers o els Black. Reciclatge són una banda d’una extraordinària qualitat musical amb un directe solvent, sòlid, professional i molt bé estructurat. Cree sincerament que són una de les formacions que han de prendre el relleu en no gaire temps de les bandes capdavanteres del rock espanyol.”

És un concert recomanat per Radi 3 i MTV Spain.

“Impares”. Vídeo dirigit per Martín Velasco de MVB Producciones Audiovisuales.