Casa Mediterráneo celebra aquest dimecres una nova edició del seu cicle de conferències “Periodistes i el Mediterrani” en la seua seu, amb la finalitat d’acostar a la societat alacantina l’actualitat internacional i el dia a dia de la professió periodística de la mà de destacats corresponsals nacionals.

En aquesta ocasió, l’espai comptarà amb la participació de l’alacantina Ethel Bonet, corresponsal en l’actualitat a Orient Mitjà per a diferents mitjans nacionals i internacionals. La cita donarà principi a les 19:30h en la seu de la institució diplomàtica a Alacant, situada en l’antiga estació de Benalúa.

Resident en l’actualitat a Beirut, Ethel Bonet exposarà la seua visió de l’actualitat i del periodisme de hui dia, des de les seues vivències i perspectiva com a testimoni d’excepció de l’actualitat de les últimes dues dècades a Orient Mitjà.

Des de principis del mil·lenni, Bonet porta treballant com a periodista freelance per a mitjans espanyols i llatinoamericans com La Razón, diari Llaura, El Confidencial i France24- Llatí. El seu treball l’ha desenvolupat a Egipte, Orient Mitjà, l’Afganistan i el Pakistan, i ha viatjat també a Somàlia, Nigèria i Nepal.

Els seus reportatges es caracteritzen per l’acostament cap a les històries personals sota l’angle més humà de les notícies. A Ethel Bonet li interessa més analitzar les conseqüències que la guerra en si, amb històries que mostren la superació enfront de l’abatiment, la lluita personal o col·lectiva per voler millorar la situació social, els drets de les dones, i de l’educació.