Els escolars Celeste Á. Hernández, del col·legi La la Canyada, amb el plat denominat “Pollastre Teriyaki”; Kadidja Benoudjit i Ilias Houhhou, del centre Emilio Varela, amb “Pa àrab i hummus”, al costat de Daniela Agudelo, d’aquest mateix col·legi, amb “Tartaleta de fruites” s’han alçat avui amb els premis del concurs infantil “Llapis i cullera”, organitzat per la Regidoria de Consum.

Més de cent xiquets i xiquetes, procedents de sis centres escolars – Gastón Castelló, Emilio Varela, Manón Cervantes, Sant Francisco d’Assís, Col·legi Illa de Tabarca i Col·legi La la Canyada – han pres part en aquest certamen, impulsat pel Centre de Recursos de Consum.

Concurso “Lápiz y Cuchara”. Foto: Gabinete Prensa. Ayto. Alicante

Concurso “Lápiz y Cuchara”. Foto: Gabinete Prensa. Ayto. Alicante

A més dels guardons ressenyats, han quedat finalistes Patricia Gómez, amb el plat “Puré tricolor”, i Katia Dias, amb “Amanida bolets màgics”, ambdues del col·legi Sant Francisco de Asis.

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, i la regidora d’Hostaleria, Marisa Gayo, han recolzat aquest matí amb la seua presència la transcendència de la iniciativa, que tracta de conscienciar als escolars de la importància d’una alimentació sana. Els dos representants municipals han pres part en la sessió final, en la qual s’han provat els guisats i el jurat s’ha pronunciat sobre els millors amanits.

En aquesta jornada matinal, els escolars han hagut d’elaborar una recepta determinada, a més de preparar i emplatar els seus amaniments.

Des de la Regidoria de Consum han posat èmfasi en què amb iniciatives d’aquest tipus persegueixen introduir a xiquets i xiquetes en el món de la cuina perquè elaboren les seues pròpies receptes de manera saludable.

Si t’ha agradat aquesta notícia, comparteix-la en xarxes socials. Inclou els nostres hashtags:

#LOBLANC#envalencia #CulturaAmbtu #CulturaAmbmi #CompartimCulturaAmbtu. Per a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra Agenda