El dijous 22 de novembre va tenir lloc la presentació del llibre “Divinas y Chamuscadas” en la Biblioteca Miguel Hernández de Villena amb la seua autora Diana Raznovich dins de les activitats del Dia Contra l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

L’escriptora i dramaturga argentina, Diana Raznovich va visitar Villena per a presentar el seu llibre “Divinas y Chamuscadas” al costat de la regidora d’Igualtat, Cate Hernández i el Director de la Biblioteca Municipal, Paco Cebrián. La presentació d’aquest llibre coincideix amb la commemoració del 25 de novembre, Dia Mundial de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, que se celebra el diumenge.

Diana Raznovich és una col·laboradora habitual en el Diari Clarín, el periòdic de major tiratge a Argentina. El seu estil combina la literatura, de la qual és professora, amb l’humor gràfic a través del com denuncia la desigualtat social que pateixen les dones en el món i el molt que encara falta per canviar en la nostra societat, sempre a través d’una fina ironia, molt pròpia de la il·lustració argentina.

Segons la pròpia Raznovich, “Divinas y Chamuscadas és un llibre que fa reflexionar, a través de l’humor sobre la situació que viuen moltes dones”. Amb motiu del 25 de novembre hi ha convocada el diumenge una concentració a les 12:30 hores en la Plaça de Santiago on es cridarà “Ja n’hi ha prou, ni una menys” i es recordarà a les víctimes de la violència de gènere en el nostre país.