Prop de 500 persones van assistir dissabte passat a la 21ª “Trobada de la Cançó de la Mar”, acte inaugural de la programació cultural de Finestrat titulada ”Sensacions d’Estiu”. Les corals participants van ser “Agrupació Coral de Benidorm”, la “Coral Polifònica Marinyen”, el “Cor Magister” i l’amfitriona, “l’Agrupació Coral de Finestrat”. Abans de l’actuació, l’edil de Cultura, María Llorca, es va dirigir als presents per a agrair-los la seua assistència a aquest esdeveniment i recordar-los que aquesta 21ª edició ha tingut un marc molt especial: “Durant més de 40 anys, en aquest mateix lloc, va haver-hi un edifici sense acabar anomenat Àmfora. Avui, després de molt temps, inversió i esforç, hem aconseguit recuperar aqueix espai i retornar-li-ho a la població i als turistes de Finestrat convertit en una meravellosa plaça on podem celebrar esdeveniments culturals com aquesta trobada de corals arran de mar”. Al final de l’acte, cada coral va rebre un obsequi a manera d’agraïment per la seua participació en aquest acte.

La programació cultural d’estiu “Sensacions d’Estiu” va continuar el diumenge amb el tribut musical a Camilo Sesto, interpretat pel cantant Marcelo Jiménez. Centenars de persones van assistir a aquest esdeveniment en el qual van sonar els temes més coneguts del cantant des de la riba de la Cala de Finestrat.

L’agenda d’esdeveniments estivals, tal com va informar l’edil en l’obertura de “Sensacions d’Estiu” continuarà aquest dissabte 21 amb el sainet en valencià “Un mans contra tres feres”, que tindrà lloc en el Auditori del Castell, a partir de les 22:30 hores. I el diumenge 22, tornem a la Cala amb el teatre infantil “Els tres cerditos”, a les 20:00 hores.

“Sensacions d’Estiu” inclou esdeveniments tots els caps de setmana doncs el dissabte 28 de juliol torna la cita anual de “Jazz en l’Ermita”. En aquesta ocasió amb el grup “Even 8ths” a partir de les 22:30 hores. I el diumenge 29, hi haurà concert de la Rondalla Cordes i Veus de la Font del Vaig moldre de Finestrat, que delectarà amb la seua música tradicional des de la Plaça del Poble a partir de les 22:00 hores.

Tota la programació, tant de juliol com d’agost, es pot consultar en la pàgina web municipal (http://www.ayto-finestrat.es/agenda/) i en les xarxes socials institucionals.