Durant un treball teatral es pot reflexionar sobre els temes més importants de la vida de diferents maneres: diàlegs, lletres, paraules; però, en el cas del slastick, el pensament es realitza per mitjà del moviment. Perquè en l’art, i, sobretot, en el teatre, el moviment de l’ànima i del cos es tornen un només, intentant revelar els secrets de l’existència, la vida, la mort, l’amistat, l’enemistat, l’esperança, la fe, l’amor… En aquesta actuació recorrem a diferents gèneres: slapstick dramàtic, actuació excèntrica, teatre de màscares, pantomima, esgrima; mitjançant aquests recursos tractem de traure a la llum temes profunds, íntimament relacionats amb la nostra vida però, sense paraules.

Intèrprets:

VIKTOR NIZHELSKOY és professor i director de slapstick i moviment escènic, actor, investigador del teatre japonés No i Kabuki, membre de la Unió de Mestres de Teatre de la

Federació Russa, membre de la Unió de Directors Japonesos de Teatre i representant de l’Associació Rus-Japonesa de Teatre a Moscou.

STANISLAV KLIMOV és estudiant d’una universitat de teatre, especialitzat en teatre i actor de cinema.

L’actuació de Teatre Slastic es realitzarà el dissabte 30 de juny a les 21.30 h en Freaks Arts. El preu de l’actuació són 8€ amb consumició de refresc, cervesa o copa de vi inclosa. S’aconsella reservar prèviament. La reserva es guarda màxim fins a mitja hora abans de l’actuació.