Arriba al Teatre “El Llac dels Cignes” del Ballet Nacional Rus, “Imbècil”, d’Alex O’Dogherty, “DIVA”, d’Albert Boadella,“L’home coixí” de Martin McDonagh i Carlos Núñez en concert.

Aquest dimecres 12 de gener a les 20:30h el Ballet Nacional Rus, companyia de referència mundial dirigida per Serguey Radchenko, presenta un dels grans títols de Tchaikovsky “El Llac dels Cignes”, amb un cos de ball de 40 ballarins i virtuosos solistes. Després de trenta anys actuant en els millors escenaris del món aquest màgic espectacle torna al Teatre Principal.

La coreografia és a càrrec de Marius Petipa i comptem amb els solistes en gira Nurlan Kinerbaev, Vladimir Tapkharov, Evgenii Yermakov, Aleksandra Krukova, Maria Klyueva i Ekaterina Tokareva.

El Ballet Nacional Rus es funda en 1989, quan el llegendari solista del Teatre Bolshoi, S. Radchenko, implanta la seua visió d’una companyia, on reuneix els elements més clàssics de les grans companyies de Ballet Kirov i Bolshoi, en una nova companyia de ballet clàssic independent a Rússia.

La companyia realitza, a més, gires per tot el món, destacant les realitzades amb gran èxit per Turquia, el Japó, Corea, Singapur i Hong Kong.

PREUS / DESCOMPTES

Pati i Club: 40€ 20% Estudiants de dansa (E)

Llotja correguda: 30€

Amfiteatre: 20€

El dijous 13 de gener a les 20:30h arriba el mag de la música cèltica, Carlos Núñez, al Teatre Principal d’Alacant.

L’artista ens convida a la celebració dels 25 anys de “a Irmandade das Estrelas”, el seu primer disc, que és considerat com una obra mestra que va canviar l’esdevenir de la música tradicional al nostre país.

Per a això, Sony Music acaba de reeditar-ho en vinil i de publicar nou disc en el qual Rozalén, Andrés Suarez, Iván Ferreiro, Glen Hansard, així com músics joves de diversos gèneres, acompanyen a Carlos en aquesta nova aventura per a reivindicar el missatge de Irmandade dones Estrelas.

PREUS

Pati i Club: 25€

Llotja correguda: 20€

Amfiteatre: 15€

Aquest divendres 14 de gener a les 20:30h, el Teatre Principal té l’honor de presentar “IMBÈCIL», un xou de comèdia en el qual Alex O’Dogherty és IMBÈCIL, perquè mesura molt les paraules. A més, l’afecten molt. Les paraules. Les bones poc, les dolentes molt.

Per què ens afecten tant les paraules? Es pregunta Alex O’Dogherty en aquest divertit monòleg sobre el poder de les paraules.

Imbècil ve de “sense bàcul” i significava: fràgil, feble i vulnerable. I ell odia ser així!

En aquest nou espectacle parla de les paraules, parauletes i paraulotes. Del que es diu amb paraules i del que es diu sense elles, de la capacitat de la gent per a ofendre i per a ofendre’s, i del dret a ser i a fer l’IMBÈCIL, que també significa: Ximple, pallasso, divertit… I a ell li encanta ser així!

PREUS

Pati i Club: 16€

Llotja correguda: 14€

Amfiteatre: 12€

El dissabte 15 de gener a les 20:00h arriba “DIVA”. Albert Boadella escriu i dirigeix aquesta obra on llança llum sobre els quals pogueren ser els últims instants de vida de María Callas.

De la mà de Manuel Coves com a director musical i la fantàstica interpretació de María-Rey-Joly com María Callas, DIVA és un espectacle que no deixarà indiferent a ningú.

María Callas es troba en l’ocàs de la seua vida. Resideix a París allunyada de tot. La crítica es va acarnissar amb ella en les seues últimes aparicions i no ha tornat a cantar en públic. Menysprea el present mentre força al seu repetidor al fet que li acompanye en un imaginari repertori que ja no podrà realitzar. L’obliga a interpretar els seus moments més apassionats i estel·lars. És l’inici del camí cap al seu propi i misteriós final.

PREUS / DESCOMPTES

Pati i Club: 25€ 25% +65 anys

Llotja correguda: 18€ 25% -25 anys

Amfiteatre: 12€ 50% Estudiants de Teatre (E)

30% Estudiants universitaris (O)

15% aturats

Diumenge que ve 15 de gener a les 18:00h arriba “EL HOMBRE ALMOHADA” al Teatre Principal d’Alacant. Una obra fosca, plena de crims i injustícia estatal.

“El Hombre Almohada” és una obra de dramatúrgia original de Martin McDonagh, dirigida i adaptada per David Serrano i protagonitzada per Belén Cuesta, Ricardo Gómez, Juan Codina i Manuela Paso. Luís Miguel Cobo ocupa el lloc de direcció musical i d’espai sonor.

Katurian, una escriptora de relats curts en els quals es descriuen maltractaments cap a menors és arrestada per la policia d’un estat totalitari. El seu crim no és la subversió política, sinó que les seues històries s’assemblen sospitosament a una sèrie de crims que s’han succeït en els últims temps. Encara que Katurian jura que és innocent, s’assabenta que el seu germà Michal, ha comés els crims.

PREUS / DESCOMPTES

Pati i Club: 25€ 25% +65 anys

Llotja correguda: 18€ 25% -25 anys

Amfiteatre: 12€ 50% Estudiants de Teatre (E)

30% Estudiants universitaris (O)

Bono Teatro

15% aturats