“La Mort i La Donzella”, arriba al Teatre Principal el dijous 10 de febrer a les 20:30h de la mà del Institut Valencià de Cultura.

Amb autoria de Asun Noales i música de Telemann Rec, aquesta peça s’endinsa en el sublim quartet de corda nº14 en Re menor de Franz Schubert, “La mort i la donzella”.

Des d’una revisió contemporània d’aquesta composició romàntica, viatgem a través d’elements existencials essencials, estar viu i morir. Asun Noales es planteja el trànsit prematur d’un estat a un altre a partir d’un cos orgànic on la vida trencadissa persisteix en els seus batecs, a penes un respir, un tènue hàlit de carícia.

PREUS / DESCOMPTES

Pati i Club: 15€ 20% Estudiants de dansa (E)

Llotja correguda: 12€

Amfiteatre: 8€

El divendres 11 de febrer a les 20:30h, el Teatre presenta “EN TIERRA EXTRAÑA”, una obra de teatre de la companyia SOM PRODUEIX dirigida per Juan Carlos Rubio. Una idea original de José María Cámara, que compta amb l’acompanyament de Julio Awad com a director musical.

“EN TIERRA EXTRAÑA” ens mostra a una Petxina Piquer que desitja des de fa temps conéixer a Federico García Lorca. No en va, ell és el poeta més sol·licitat del moment i ella la més famosa cantant d’Espanya. Aqueixa trobada ha de produir-se. Dona acostumada a manejar el seu destí i a no rebre mai un no com a resposta, li demana al seu col·laborador Rafael de Lleó que cite al poeta en el Teatre Espanyol de Madrid, on assaja el seu nou concert. Vol proposar-li que li escriga una cançó. Federico accepta la invitació.

PREUS

Pati i Club: 25€

Llotja correguda: 20€

Amfiteatre: 15€

“EL SENTIDO DEL HUMOR: DOS TONTOS Y YO”, l’espectacle de comèdia protagonitzat per Flo, José Mota, Santiago Segura ha esgotat les seues localitats programades per a aquest dissabte 12 de febrer a les 18.30 i 21:30h i diumenge 13 de febrer a les 17:30h i 20:30h. Per tant, el Teatre té el plaer d’anunciar noves sessions per a dissabte que ve 3 de setembre a les 18:30h i a les 21:30h i el diumenge 4 de setembre a les 17:30h i a les 20:30h.

S’obri el teló, Mota, Segura i Flo, també coneguts entre uns certs sectors del públic com La Vella de la cortineta, Krispin Klander i Torrent, ixen a l’escenari junts per primera vegada en la història, junts i per separat, per parelles i individualment, oferint reflexiones riures i disbarats diversos que ajuden a entendre quin és hui dia el nostre sentit de l’humor, amb un únic objectiu fer riure per tots els mitjans a l’espectador.

PREUS

Pati i club: 34€

Llotja correguda: 28€

Amfiteatre: 25€