La Regidoria de Joventut amb el Racó Jove han presentat aquest dimecres la programació prevista per a aquesta temporada. Fins a desembre els joves podran gaudir de diferents activitats, des de tallers formatius com el d’anglès que subvenciona la Diputació d’Alacant, fins a uns altres més lúdics i artístics.

“Mantenim línies de tallers que funcionen molt bé, com és el de teatre, que aquest és el seu dotzè any”, explica Antonio López Lafuente, responsable del Racó Jove, “però també introduïm nous”.

Una d’aquestes novetats és el taller de Calaix Flamenc, que començarà a l’octubre, però que prèviament tindrà una Master-Class impartida per Pepe Abellán. “Mai abans s’ha fet un taller d’aquest tipus a Santa Pola”, ha indicat Antonio López, “creem que pot ser molt interessant”. Les inscripcions estan obertes fins al 27 de setembre.

El taller de composició de lletres i cançons de Rap és una altra de les novetats que porta enguany el Raco Jove, impartit per una associació juvenil de Montesinos. L’aforament és d’aproximadament 15 persones i encara que donarà començament al novembre, les inscripcions ja estan obertes.

Però aquestes no són les úniques activitats, ja que també compten amb un taller de clauers amb Hammebeads, programes europeus de voluntariat i eixides en patinatge; a més de les diferents activitats que realitzen amb altres regidories: el Concurs de Curts i el Concurs de Talents.

D’entre ells, el primer de la temporada és la LAN PARTY, que tindrà lloc el 15 de setembre en el Pavelló Silvia Martínez. Hi haurà dues modalitats d’accés, una prèvia inscripció en la qual podran acudir amb els seus equips, i una oberta al públic on s’exposaran consoles d’última generació i es realitzaran tornejos.

Tant la Regidora de Joventut, María Dolores Tomás, com el Responsable del Raco, volen recordar que es van a realitzar obres en el Centre Cívic i per a finals de setembre, principis d’octubre estaran resituats en unes aules del Castell, al costat de la Sala d’Exposicions del Museu del Mar.