Teatre, màgia, música i actuacions infantils en la programació cultural dels barris i pedanies.
L’edil de Cultura, Marga Antón, presenta les diferents activitats que es realitzaran de febrer a juny.
L’oferta cultural més pròxima torna als barris i pedania d’Elx. Des de funcions infantils fins a màgia, passant per obres teatrals i actuacions musicals per a tots els públics i gustos. Així és la programació, de febrer a juny de 2023, dels diferents barris i pedanies que componen el municipi il·licità, i que ha sigut presentada per l’edil de Cultura, Marga Antón, al migdia a l’Ajuntament d’Elx.
Tal com ha explicat la responsable municipal, la iniciativa ja consolidada, té en compte les preferències i necessitats dels diferents nuclis pedanis i veïnats de la ciutat, ja que, des d’aquests, traslladen a la Regidoria aquelles activitats culturals que s’adapten als seus residents, triant quan tindran lloc en funció dels seus festejos o altres activitats culturals.
Entre altres, el 24 de febrer es durà a terme en el Polivalent de Carrús coral i rondalla per a la tercera edat; l’11 de març, en la plaça de l’Ermita de La Vallverda, actuarà la cantant Yolanda García; el 27 de maig, en el Centre Cívic Penya dels Àguiles, la màgia de Anuska i el Mag J; o, el 22 de juny, en Centre Social de L’Altet, la funció ‘Juanito. On estàs?’ de la companyia La Jove Troupe.