L’aposta per innovar de Terra Natura Benidorm li ha portat a reinventar la celebració d’Halloween, a través de l’organització d’una festa en la qual es llançaran 150 quilos de pólvores fluorescents. Es tracta de la primera vegada a Espanya que s’organitza un esdeveniment en el qual s’utilitza aquest tipus de pigments luminescents que brillen en la foscor. La trobada, que ha sigut denominat com Holiween, es durà a terme el dissabte 3 de novembre com a colofó a les activitats programades per a la festivitat d’Halloween.

El programa d’aquesta jornada també inclourà espectacles d’animació, inflables infantils, música i diversos tallers. A partir de les 17.00 hores començarà el zombie walk, una desfilada de personatges de terror que recorreran el poble de Grècia fins que comence a desaparèixer la llum solar. Aqueix serà el moment que donarà motiu a l’inici del Holiween. Gràcies a una il·luminació especial configurada amb focus de llum negra es podran veure els colors fosforescents. Així es donarà color a la foscor per a espantar les pors. Aqueix dia el parc tancarà més tard de l’habitual, a les 19.30 hores.

L’entreteniment no solament es concentrarà en un dia. El parc de naturalesa i animals ha preparat per a gaudir d’Halloween altres activitats que es desenvoluparan els dies 20, 21, 27 i 28 d’octubre i de l’1 al 4 de novembre. Els mites i llegendes d’animals seran el fil conductor de la programació lúdica, en la qual a més hi haurà animació especial. Els visitants podran aprendre curiositats sobre mites i llegendes d’alguns animals que habiten en Terra Natura Benidorm com a ratapinyades, serps, mussols o aranyes.

Els més atrevits podran endinsar-se en la ‘Selva del Vudú’, situada en el aviario de la zona d’Amèrica, i gaudir del grup d’animació de ciència Boja. En la demostració de vol d’aus rapaces, les aus nocturnes tindran un especial protagonisme. Així mateix, el públic infantil disposarà de diversos tallers de manualitats on podran aprendre a fer slime, crear el seu propi monstre o maquillarse.

Les activitats per als més xicotets es completaran amb una gymkhana familiar, denominada ‘Monstres top secret xou’, en la qual els participants hauran de superar diferents proves. Durant aquests dies, a més, el restaurant Estiatorio oferirà un menú especial d’Halloween, en el qual el personatge de Bitelchus rebrà als visitants i donarà pas a un espectacle de màgia i diferents personatges apareixeran en l’espai de restauració. Durant aquests dies, Terra Natura Benidorm oferirà un preu especial en les entrades. Per a més informació es pot consultar la web www.terranatura.com.