Kase.O ha anunciat un retir indefinit dels escenaris quan acabe la gira al costat de Jazz Magnetism, que li portarà a actuar en el Crazy Urban Festival de Torrevella
El raper saragossà Kase.O ha indicat a través de twitter que es retirarà dels escenaris per ‘un temps indefinit’, pel fet que acusa “un gran esgotament físic, mental i espiritual”. Segons ha anunciat en les seues xarxes socials, “acuse un gran esgotament físic, mental i espiritual. Per això he decidit que a partir de març, quan acabe la present gira, em retiraré un temps indefinit dels escenaris. Ho necessite”. A més s’acomiada amb un agraïment a tots els que “heu portat el vostre amor i gaudit amb nosaltres aquesta gira2.
Precisament, la gira en la que està immers en l’actualitat farà una parada a Torrevella. El 13 d’agost, Crazy Urban Festival acollirà un dels últims concerts confirmats per l’artista, en un festival on Kase.O compartirà cartell amb artistes de la talla de Ayax i Prok, Omar Montes, Fernandocosta o Juancho Marqués, entre altres.
Nascut a Saragossa en 1980, el raper Javier Ibarra porta en actiu des de 1993 i va formar part entre 1998 i 2006 del mític grup de rap Violadors del vers, amb el qual va publicar fins a set discos abans d’emprendre la seua carrera en solitari. Els seus concerts es compten per èxits. Posseeix un carisma i una connexió immediata amb el públic, i els seus discos, temes i enregistraments són esperats per una gran multitud d’espectadors.
Torrevella serà testimoni de la magnitud d’un artista com Kase.O, que ja forma part de la història de la música.
Més informació en www.crazyfestival.es.