El divendres es va inaugurar l’exposició temàtica «Club de la Joventut. Història d’una generació 1965-1977», un emblemàtic col·lectiu que va tindre una gran influència en la societat i joventut de Petrer i que va arribar a comptar amb prop de mig miler de socis.
La mostra ha sigut organitzada per Nieves Bernabé, que va formar part d’un  club que va marcar la vida de Petrer d’aquells anys, i en la qual es poden veure  documents, fotografies molt curioses sobre les nombroses i variades activitats que es van organitzar i fins i tot un vídeo que ha sigut cedit per a la seua exhibició pel primer president que va tindre l’organització, Francisco Cano.
Entre les fotografies destaquen un bon nombre de fotos d’activitats culturals, esportives i festives, així com algun carnets de socis i textos en els quals s’expliquen detalls del que va ser una organització amb un potencial tal que va arribar a tindre una seu en propietat en el cèntric carrer Gabriel Payá.
El regidor de Cultura, Fernando Portillo, ha indicat que “aquesta exposició és una magnífica oportunitat de conéixer millor el Club de la Joventut a aquells que, per edat, no vam tindre la sort de conéixer-lo i perquè els qui van participar del mateix el puguen recordar”.
Per part seua, la promotora de l’exposició ha destacat la “gran quantitat d’activitats que es van fer durant aquella època”, subratllant que “en aquella Espanya fosca vam saber els joves eixir d’aqueix control, organitzar-nos, ser totalment democràtics en les nostres decisió i oferir activitats al quasi mig miler de joves que arribem a formar part d’aquest”.
L’exposició es va inaugurar en el Centre Cultural, i romandrà oberta fins al 26 de febrer de dijous a diumenge de 18 a 20 hores.