Una lectura col·lectiva d’obres d’autors locals, els cuentacuentos Somiant amb llibres i El País de de mai més, i la presentació del llibre La Cova dels Calderons, centren les activitats organitzades per la Biblioteca Municipal i la regidoria d’Educació per a commemorar, dimarts que ve 23 d’abril, el Dia Internacional del Llibre.

La regidora d’Educació, Cari Crespo, i el director de la Biblioteca Municipal, José Luis Pellín, han presentat les activitats organitzades amb motiu de la celebració, dimarts que ve, del Dia Internacional del Llibre, propostes dirigides fonamentalment als joves de la localitat. La commemoració arrancarà amb una lectura col·lectiva d’obres de poetes noveldenses entre les deu i les dotze del matí. Crespo agraïa la col·laboració de l’escriptor noveldense Joaquín Juan, qui presentarà l’acte, “per aconseguir reunir una trentena d’autors noveldense en un acte molt interessant”.

Després de la lectura col·lectiva, la Biblioteca Municipal acollirà, obert per a tots els públics, a les 12:00h el cuentacuentos Somiant amb llibres a càrrec del grup Ahoratecuento i a les 18:00h el contacontes El país de mai més de Art Crear. La programació es completarà el dijous, 25 d’abril, amb la presentació a les 20:00h, en el Museu-Històric Artístic de Novelda, del llibre La Cova dels Calderons de Palmira Torregrosa, una publicació que sota l’auspici del Centre d’Estudis Locals del Vinalopó aprofundeix en la difusió del nostre patrimoni històric comarcal, assenyalava José Luis Pellín.