L’escultor Vicente Ferrero Molina, doctor en Belles arts per la Universitat Politècnica de València i catedràtic de Dibuix, presenta dimecres que ve, 21 de desembre a la sala Ramón llull de la Biblioteca Pública del Campello el seu llibre “De la Mariola a la Mar”, de l’editorial “Degomagon”, al qual va donar forma durant el confinament i que recull dibuixos propis que ens ofereixen un recorregut des de la localitat de la seua Banyeres de Mariola natal fins a la mar del Campello, municipi en el qual resideix.
L’autor serà presentat per Carlos Salines, doctor en Història, catedràtic d’institut i escriptor. Durant l’acte, que començarà a les 17.30 hores obert al públic i d’accés gratuït, es repartirà un exemplar de la publicació a cada assistent.
Ferrero va ser, entre altres càrrecs, director del Museu de Belles arts d’Alacant (MUBAG), i president de la Comissió de les Arts del Consell Valencià de Cultura. En 2017 se li va atorgar el Premi Nacional d’Escultura “Cultura Viva” a Madrid.
Es tracta d’un quadern de viatge en el qual se’ns mostra, a través d’un fantàstic recorregut gràfic, aqueixos quaranta quilòmetres que van des de Banyeres de Mariola, fins al Campello.
Un quadern ple de referències sobre llocs coneguts i volguts, dibuixats des de la contemplació i des de la memòria. 38 dibuixos d’un recorregut únic per la província d’Alacant.