La regidoria de Cultura de Xàbia prepara ja la cinquena edició del cicle de monòlegs Dijous de Comèdia que arrancarà el mes de gener. I per a això obri també les bases per a presentar-se al concurs amateur d’humoristes que se celebra de manera paral·lela.

Com recorda el regidor de Cultura, Quico Moragues, hi ha tres premis de 500, 300 i 150 euros per als finalistes. Pot presentar-se qualsevol persona major de 16 anys (els menors d’edat amb autorització dels seus pares o tutors legals) ja siga veí de Xàbia o qualsevol altre municipi i per a participar han de preparar-se una actuació humorística original i pròpia (d’un màxim de 20 minutos de duració) en castellà o valencià, de temàtica lliure i que bé pot ser en format monòleg, sketch, cançó, improvisació o màgia.

L’actuació es realitzarà el mateix dia que Cultura programa els monòlegs del cicle Dijous de Comèdia, que començarà a partir de gener i com és habitual se celebraran alternativament a la Sala Polivalent del Portal del Clot i a la Biblioteca de Duanes. Aqueix dia el públic votarà i els tres artistes o grups més valorats passaran a la final en la qual un jurat designat per l’Ajuntament decidirà el guanyador.

Les inscripcions poden realitzar-se a partir del 2 de gener presencialment o per correu postal en el departament de Cultura (plaça de Baix, número 6), a més de per correu electrònic dirigit a cultura@ajxabia.org.