L’espai “Navarro Ramón” i el d’accés a la sala “Ramón de Soto”, acullen des de l’1 de juny fins a l’1 de juliol una exposició d’escultures d’alumnes de tercer i quart curs de Belles arts de la Universitat Miguel Hernández (UMH).

Es tracta de la mostra col·lectiva batejada amb el nom “Fusió 18”, que aglutina el treball de més de trenta artistes en plena efervescència creativa, i en els últims espertenecs de la seua formació en el món de les arts plàstiques.

Ens trobem davant una important col·lecció de secrets personals que després del procés creatiu de cadascun dels artistes, s’atreveixen a oferir al públic: peces de tot tipus, materials, tècniques i disciplines.

Des de la talla en fusta, reproduccions en diferents materials a través de motles, la materialització en bronze fos o la utilització de nous materials aplicats a l’escultura, amb procediments i tècniques que van des del caràcter mil·lenari com la fosa, la fusta o la pedra, fins a nous materials al servei de la creació escultòrica contemporània.