Encetarem l’any amb la proposta local de «Nit de Reis», de la mà de Kiwi Producciones. Seguirem amb el tradicional Concert de Any Nou de l’ European Strauss International Orchestra organitzat per l’Associació d’Amics de la Música.

La Societat El Trabajo ens presentarà «Melodies del Monterrey» un espectacle músical per al record i la nostàlgia i tancarem gener amb dansa amb «Carmen» de la Cia. Antonio Gades i la Gala de Dansa d’ACOVIFA.

Febrer serà un més molt teatral, amb la comèdia «El Moble» d’Albena, una sessió escolar de «Cartes a Curie» de Maquinant Teatre, el musical «Pinocho» de Trencadís Producciones i «L’últim ball» dels sempre divertits Alberola i Picó de l’Horta Teatre.

Quant a música tindrem la Simfonia Núm 2 de Mahler, interpretada per la St. George Symphony Orchestra i l’Orfeó Crevillentí, així com el concert de temporada de l’Agrupació Musical Serpis d’Alcoi.

Març  obri i tanca amb dansa. Per una part la companyia Otradanza presenta «Sempere», un espectacle de dansa i música en directe, inspirat en les formes i el món del gran artista d’Onil Eusebi Sempere, i en clau local el Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi organitza la seua gala de conservatoris de dansa per tancar el mes.

En març també es celebra la VI Mostra de Teatre Escolar en diverses sales de la ciutat però l’espectacle de cloenda serà al Calderón amb l’obra per a públic familiar «Cube» de la companyia Màgic 6.

Tindrem l’exitosa i reivindicativa obra teatral «Las que limpian» de la companyia gallega A panadaría i un concert de luxe: Christina Rosenvinge, en format banda, presenta el seu últim treball «Los Versos Sáficos» a partir de les creacions musicals de l’espectacle teatral «Safo».

Continua la música amb el grup Ovidi4 i el seu espectacle d’Ovidi Montllor. Per als amants de la música de pel·lícules, la Cinema Festival Philarmonic Orchestra oferirà un concert d’aquest gènere. Finalment, tanca el trimestre el cicle de Concerts d’Exaltació de la Música Festera de les quatre bandes locals.