El cantautor de Xàtiva Feliu Ventura presenta l’últim treball, un nou disc d’himnes xicotets, domèstics i assemblearis a un concert organizat per la Regidoria de Normalització Lingüística del Ajuntament de Xixona y la  La Cívica – Escola Valenciana.

El músic presenta “Convocatòria”, un llibre-disc que compta amb les col·laboracions de Santiago Alba Rico, Jordi Cuixart, Natza Farré, David Fernàndez, Josep Vicent Frechina, Marc Granell, Özgür Günes, Sònia Moll, Martxelo Otamendi, Gemma Pasqual, Maribel Servera, Carlos Taibo, Júlia Taurinyà i Mateu Xurí, entre d’altres.

El cantautor arma el seu discurs amb fina ironia i amb prosa elaborada. Còmplice amb les víctimes de la desigualtat. La seua música recorre la tradició de la riba oest mediterrània, sense renunciar a textures contemporànies de tall més popular: Feliu no renúncia musicalment a l’ampli llegat de la Nova Cançó dels 60s però la seva música és del segle XXI. Va ser el musicòleg J. Vicent Frechina en el seu llibre La canço en valencià. Dels repertoris tradicionals als gèneres moderns, qui el va batejar com el “cantautor moral”.

En compliment de tota la normativa vigent, de les directrius i recomanacions higienicosanitàries implantades a causa de la Covid-19, l’Ajuntament de Xixona ha implantat un nou sistema en l’organització dels actes culturals, que es realitzaran a l’aire lliure en el Barranc de la Font. A XIXONA, CULTURA SEGURA!

Entrades: https://www.giglon.com/todos?idEvent=feliu-ventura-convocatoria