El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Torrevieja, Antonio Quesada, i la directora del “Sol Rusian Film Festival”, Anna Semenova, han presentat en roda de premsa la setena edició del festival de cinema i cultura rus que se celebrarà del 10 al 13 d’octubre en el Teatre Municipal de Torrevieja, i que enguany estarà presidit pel popular actor rus Aleksander Mikhaylov.

El regidor de Cultura ha destacat la qualitat d’aquest festival de cinema que congrega a importants actors, actrius i directors del cinema rus, destacant la clara aposta que s’està fent en els últims anys per atraure al turisme rus a la nostra ciutat. Per part seua, la directora del festival ha agraït a l’Ajuntament el suport que sempre ha mostrat envers aquest esdeveniment cinematogràfic internacional, i ha destacat la gran repercussió que té entre els residents russos.

PROJECCIONS DE PEL·LÍCULES EN HORARI DE MATÍ I VESPRADA

El diumenge, 10 d’octubre, a partir de les 18.30 hores, començaran a desfilar per la catifa roja instal·lada a l’entrada del Teatre Municipal els convidats al festival i se celebrarà l’acte de cerimònia d’inauguració. A les 20.00 hores està prevista la sessió de curtmetratges.

El dilluns, dimarts i dimecres, en horari de demà i de vesprada es projectaran les pel·lícules que participen en aquest cinqué festival de cinema i cultura russa. El dimecres, 13 d’octubre, a les 19.30 hores, està prevista la cerimònia de clausura, el lliurament de premi i a les 21.00 hores es projectarà per a finalitzar el festival la pel·lícula guanyadora d’aquesta setena edició.

Cal destacar la preestrena als Cinemes IMF de Torrevieja de la pel·lícula espanyola “75 dies”, el dimarts, 12 d’octubre, a les 20.15 hores, que serà presentada pel director Mark Romero (guionista de la pel·lícula) i en la qual seran presents les reconegudes actrius Ana Fernández i Antonia Sant Joan. El preu de l’entrada serà de 7 euros.