La plataforma de música de Mahou Cinc Estreles presenta un cicle que arribarà als escenaris durant els mesos de setembre i octubre.
Directes Vibra Mahou passarà per la Salas Loco Club i 16 Tones de València, i la Sala Stereo d’Alacant, de la mà de Shego, Karavana i Sexy Zebras                           
Vibra Mahou reforça el suport a les sales de música en viu, claus per al desenvolupament del talent emergent i les trobades entorn del directe
Les entrades ja poden adquirir-se ací

Després de la voràgine de festivals, concerts i xous a l’aire lliure que es viurà en aquests mesos estivals, Vibra Mahou s’ha proposat que la música continue sonant a les sales, aqueixos espais de trobada claus per al desenvolupament del talent emergent i la música en directe. Gran mostra d’això és el nou cicle que tindrà lloc durant setembre i octubre: Directes Vibra Mahou 2023. La plataforma de música de Mahou Cinc Estreles presenta un total de deu concerts que, entre el 22 de setembre i el 28 d’octubre, recorreran les sales de referència de nou ciutats espanyoles. A la Comunitat Valenciana, el cicle passarà per València i Alacant i acollirà els directes de Shego, Karavana i Sexy Zebras els dies 29, 30 de setembre i 6 d’octubre respectivament.
La gira presenta, en total, a deu artistes de tendència que defensaran els seus repertoris en directe: Gran Amore, Juicy Bae, Shego, Karavana, Sexy Zebras, Siloé, Shinova, Crema Bogotà, Chica Sobresalto i Delaporte.
Directes Vibra Mahou comptarà amb fins a tres dates a la Comunitat Valenciana. El 29 de setembre, Shego ompliran de ritme i complicitat la Sala Boig Club de València amb els seus temazos punk pop. Després, el torn li arribarà a Sexy Zebras el dia 6 d’octubre. El ‘power trio’ per excel·lència conquistarà al públic amb el seu rock més irreverent i les seues lletres sarcàstiques a la Sala 16 Tones de València. Finalment, el 30 de setembre, els anomenats ‘strokes espanyols’, Karavana, seran els encarregats de revolucionar la Sala Stereo d’Alacant amb el millor pop elèctric ultra potent i energètic.
Però, a més, el cicle portarà la música a moltes altres zones de la península. Començarà el 22 de setembre a la Sala Malatesta de Santiago de Compostel·la amb l’actuació del gallec Gran Amore que, amb les seues guitarres, la seua techno ochentero i els seus curiosos efectes vocals, posarà a ballar a tot el públic amant del rock en la pista de ball. Li seguirà Juicy Bae, la sevillana que ha revolucionat l’escena urbana a colp de trap i que no deixarà indiferent a ningú, a la Sala Molotov de Vigo el dia 23 de setembre.
Després d’ella, la Sala Directe de Conca acollirà el directe de Siloé, que captivaran als assistents amb una fusió folk, indie i pop addictiva el 7 d’octubre.
El tour portarà el 20 d’octubre el directe de Shinova a la Sala H de Ponferrada, perquè el públic puga gaudir del rock alternatiu en directe en el qual són experts. L’endemà, Directes Vibra Mahou arribarà a Oviedo amb el xou de Arde Bogotà que, després de protagonitzar la Gira Vibra Mahou en 2022, aterraran a Astúries a la Sala Estil amb les seues cançons més revitalizantes per a fer ballar al públic una vegada més.
Chica Sobresalt serà l’encarregada d’acomiadar el mes d’octubre a Valladolid. La Sala El Desert Roig acollirà el seu pop més emocional el 27 d’octubre sorprenent els seus fans amb la seua habitual experimentació sonora a través d’una de les veus més prometedores de la música espanyola. Finalment, després d’ella, Directes Vibra Mahou arribarà a la seua fi amb el xou del duo Delaporte, que actuaran a la Sala Camelot de Salamanca deixant-se la pell una vegada més i contagiant al públic de Salamanca amb la seua energia inesgotable.
Amb aquest tour, Vibra Mahou continua impulsant les trobades entorn de la música en directe i el seu suport incansable cap a les sales com a espai de desenvolupament de la música al nostre país.
Les entrades per a tots els concerts de Directes Vibra Mahou 2023 ja poden adquirir-se ací.

Directes Vibra Mahou 2023
22 setembre- Gran Amore, Sala Malatesta (Santiago de Compostel·la)

23 setembre- Juicy Bae, Sala Molotov (Vigo)

29 setembre- Shego, Sala Loco Club (València)

30 setembre- Karavana, Sala Stereo (Alacant)

6 octubre- Sexy Zebras, Sala 16 Tones (València)

7 octubre- Siloé, Sala Directo (Conca)

20 octubre – Shinova, Sala H (Ponferrada)

21 octubre- Crema Bogotà, Sala Estilo (Oviedo)

27 octubre- Chica Sobresalto, Sala El Desert Roig (Valladolid)

28 octubre- Delaporte, Sala Camelot (Salamanca)