El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Torrevella, Domingo Paredes informa que s’han presentat un total de 17 curts a la cinquena edició de festival de curtmetratges de cinema de terror “Torrerífico”, organitzat conjuntament per la Regidoria de Joventut, la seu de la UA a Torrevella i l’Associació Juvenil La Comarca.
El certamen se celebrarà aquest pròxim diumenge, 30 d’octubre, des de les 17.00 hores a l’auditori del Centre Cultural Verge del Carmen, amb entrada lliure i gratuïta fins a completar l’aforament.
L’edil de Joventut informa que enguany s’ha millorat ostensiblement la dotació dels premis per part de la Universitat d’Alacant, amb un primer premi al millor curtmetratge dotat amb 1.000€, un premi del jurat de 500€ i el premi del públic que ascendeix a 200€.
Per a més informació sobre el festival, enguany s’ha habilitat web pròpia del festival: www.torrerifico.com
Finalment, Domingo Paredes recorda que per a recaptar tota la informació sobre les activitats i esdeveniments de la Regidoria de Joventut, els interessats poden acudir presencialment al Centre d’Informació i Animació Juvenil (CIAJ) o informar-se a través de les seues xarxes socials, telèfon 965 71 40 72, whatsapp 606 055 291, correu juventud@torrevieja.eu i en la web municipal www.torrevieja.es.