El raper nuciero Manel Agredisc va presentar en el Centre Juvenil el seu segon videoclip “King”, patrocinat per la regidoria de Joventut. L’acte va comptar amb l’actuació de Manel Agredisc i “Variance Danse Studio”. El vídeoclip “King” ha tingut una gran acceptació ja que porta més de 4.500 reproduccions en youtube, en només un cap de setmana.

Divendres passat 10 d’agost la Sala d’Exposicions del Centre Juvenil es va transformar en una xicoteta sala de concerts per a la presentació del videoclip “King” del raper nuciero Manel Agredisc. Aquesta presentació va alçar una gran expectació entre la joventut nuciera.

Aquesta presentació del videoclip “King” del raper nuciero Manel Agredisc va comptar amb la presència de Mª Jesús Jumella, regidora de Joventut i Bernabé Cano, alcalde de La Nucia. El primer edil nuciero va felicitar a Manel Agredisc “per la cançó i pel videoclip. Des de l’Ajuntament de La Nucia intentem recolzar les iniciatives dels nostres joves, com aquesta del raper Manel Agredisc. Es tracta del seu segon videoclip i esperem que siga un èxit com l’anterior i que l’ajude en la seua carrera musical. A més el video està rodat en diferents enclavaments nucieros pel que també promociona La Nucia. El Centre Juvenil és la casa dels joves de La Nucia i estem oberts a qualsevol suggeriment o proposta”.

Raper de 16 anys

Manel Agredisc va ser el gran protagonista de la vetlada i va rebre una gran ovació per part dels joves de totes les edats que omplien la sala del Centre Juvenil. “La veritat és que el videoclip “King” ha quedat genial vull agrair a tots els que ho han fet possible càmeres, extres, amics..etc. especialment a l’Ajuntament, a la regidoria de joventut i al Centre Juvenil, sense ells no hauria sigut possible. Així com a la “Variance Danse Studio”, ja que amb un cos de ball el videoclip guanya molt, hem fet un pas de qualitat. Ara només falta que funcione i la gent li agrade. Esperem que es balle i escolte molt en les Festes d’Agost de La Nucia” va concloure Manel Agredisc.

Després de les intervencions va arribar el moment de la projecció de l’estrena del videoclip “King”. Després Manel Agredisc va tornar a pujar a la tarima a cantar “King” al costat del cos de ball “Variance Danse Studio” per a interpretar aquest tema de trap-reggaeton, que fusiona diversos gèneres musicals dins de l’hip-hop com el afrotrap, reggaeton, danse-hall i trap.

“Sorpresa final”

Com a fermall final de l’acte “Variance Danse Studio” li va regalar a Manel Agredisc una coreografia per al seu anterior tema “La meua cara en el Dollar”. Una sorpresa per al raper nuciero, que emocionat per el “regal” va interpretar aquest tema, per a estrenar per primera vegada la coreografia.

“King”

El segon videoclip de Manel Agredisc “King” es va gravar la passada setmana en diferents emplaçaments de La Nucia com el Centre Social El Tossal, El Teatre Local “El Sindicat”, piscina, exteriors i diferents edificis. En el videoclip a més del raper nuciero van participar diferents extres, la majoria amics de Manel Agredisc, que no van dubtar a col·laborar desinteressadament en aquest segon videoclip del cantant nuciero. Videoclip que compta amb la participació d’un “cos de ball” de la “Variance Danse Studio”, que van preparar diferents coreografies d’hip-hop per a aquest videoclip. “King” és un tema trap-reggaeton, que fusiona diversos gèneres musicals dins de l’hip-hop com el afrotrap, reggaeton, danse-hall i trap. Videoclip patrocinat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de La Nucia.

Videoclip KING: