Després de l’èxit rotund de la primera edició del “Torrevella Weekend”, celebrat en 2022, iniciativa impulsada pel dissenyador i empresari Eduardo Navarrete i l’Ajuntament de Torrevella. Amb una afluència de 5.000 assistents, la ciutat torna a revestir-se de moda, artesania i celebrities del 21 al 23 d’abril, amb una gala del comerç a la qual se sumen dissenyadors consagrats del panorama nacional com Maison Mesa i Enneges.
Arkano, Marta Belenguer, La Terratrémol de Alcorcón, Luis Miguel Seguí, Lucía Jiménez i Varry Brava són alguns dels rostres que se sumen a aquest efecte de setmana en el qual es reivindica la Costa Blanca i la ciutat de Torrevella com a enclavament turístic, gastronòmic i on la moda i el comerç local són rotunds protagonistes.
En aquesta ocasió, seran els dissenys de Juan Carlos Mesa, dissenyador de la seua signatura homònima i ex director creatiu de signatures com Agatha Ruiz de la Prada o la internacional Del Pou, els que desfilaran per la passarel·la que acollirà el dissabte a la vesprada a les 20.00 hores en l’emblemàtic Passeig de Vista Alegre. Allí també mostrarà les seues creacions la signatura Enneges, pionera a pujar a les passarel·les nacionals la tècnica del upcycling, a més de diferents punts del comerç local de la zona.
Aquesta particular passarel·la, que l’any passat es va fer amb el títol de ser la més extensa d’Espanya i a la qual es van sumar quasi 5.000 assistents, és part d’una sèrie d’activitats que van des de la visita a punts turístics de la Costa Blanca com el Parc Natural de Les Llacunes de la Mata i Torrevella, fins a una ruta a peu per comerços locals de la zona, un múscul vital per a l’economia de la ciutat que secunden celebrities i premsa nacional.