El regidor de Cultura, Estimat Navalón, acompanyat pel president de la Coral dels Sants Patrons, Juan Carlos Pastor, i la directora d’aquesta, Mari Carmen Segura, ha anunciat la celebració d’un concert per a commemorar el 25 aniversari de la Coral. “Si tots els concerts són importants i especials perquè comporten la seua preparació, est ho és encara més perquè servirà per a commemorar 25 anys d’alegries i d’il·lusions en els quals els eldenses hem gaudit dels seus concerts”, ha indicat Estimat Navalón.
L’edil ha destacat que aquest concert, que se celebrarà dissabte que ve a les 20.00 hores en el Teatre Castelar, “és extraordinari, teatralitzat, per a donar-li més realç a aquesta activitat. Vull felicitar la Coral per aquests 25 anys amb el desig que siguen molts més”.
Per part seua, Juan Carlos Pastor ha afirmat que “estem vivint un any especial, amb molt d’esforç, perquè és un treball ardu per a oferir la qualitat musical que Elda es mereix. En aquest concert-gal·la comptem amb la inestimable col·laboració de Teatre Carasses. Serà una gala molt amena, emotiva i amb un contingut musical molt divers”.
Finalment, Mari Carmen Segura ha destacat que “25 anys han de celebrar-se. Estem treballant amb molta il·lusió des que comencem, en unes circumstàncies d’estretors. Estem il·lusionant a la gent, oferint cultura i realitzant una labor bella. Anime a tots els amants de la música a vindre i gaudir d’un concert amé, amb els actors de Carasses contant la història del cor. Serà un repertori molt ampli amb estils variats, com a religiós, nadala, boleros, havaneres i líric, amb òpera i sarsuela”.
En el concert del dissabte estaran sobre l’escenari els 35 components del cor, vint músics de l’Orquestra de Cambra Ciutat d’Elda i sis actors de Carasses Teatre, amb un suport visual molt important. Les entrades tenen un preu de 6 euros i es poden adquirir en Servientradas i en les taquilles del Teatre, dues hores abans de l’inici del concert.