Experiments científics per als més menuts al «Pati de la Ciència» de la UA

Experiments científics per als més menuts al «Pati de la Ciència» de la UA

La Universitat d’Alacant acull aquest mes de juliol una nova edició d’«El Pati de la Ciència», un projecte cultural de divulgació científica, iniciativa del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües, amb la col·laboració de l’Aula de la Ciència de la UA i l’Institut d’Estudis Catalans. La professora del Departament de Física Aplicada de la UA, Isabel Abril, coordina aquest projecte amb l’assessorament de Rafael García Molina, professor del Departament de Física Aplicada de la Universitat de Múrcia i Premi Ensenyament i Divulgació de la Física de la Reial Societat Espanyola de Física i de la Fundació BBVA.

Enguany s’han programat tres espectacles. El primer d’aquests, “Matemáticas en una tira de papel”, tindrà lloc el pròxim dimarts 3 juliol a la sala d’actes del Col·legi Major, i serà a càrrec de Juan Sebastián Barrero (IES Saavedra Fajardo, Múrcia). El divendres 6 de juliol, la sala d’actes de l’aulari II acollirà “10 experimentos molones” a càrrec de José Gonzáles López de Gereñu, director de l’Aula Planeta Ciència Madrid. Els espectacles científics finalitzaran el divendres 13 de juliol, també a la sala d’actes de l’aulari II, amb “Foc, Llum i Color”, actuació a càrrec de Marta Segura i Josep María Valls de l’Escola Pia Nostra Senyora de Barcelona.

Tots els espectacles seran de 10:00 a 11:00 hores (per a xiquets de 6 a 9 anys) i de 12 a 13 hores (per a xiquets de 10 a 16 anys).

Com cada any, es repartiran a tots els xiquets un joguet científic amb la finalitat de subratllar el caràcter lúdic d’aquest projecte de difusió de la ciència, a més de la tradicional samarreta, que enguany està dedicada a Margarita Sales, investigadora referent en el desenvolupament de la biologia molecular en el nostre país, els estudis de la qual ens han permès conèixer com funciona l’ADN. Amb aquesta samarreta es reconeix el paper de les dones en la ciència, que, de vegades, encara està poc reconegut.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X