Els Vins Alacant Denominació d’Origen Protegida han renovat per complet el website per a la informació del seu producte més especial: el Fondillón Alacant. En el seu domini fondillon.org s’ofereix ara una completa visió del producte que passa pels seus aspectes tècnics, elaboració o maridatges.

En els seus 7 principals menús s’ofereix des de la informació tècnica sobre l’elaboració del producte, especificitats del raïm monastrell per a aquest vi, la descripció de les bótes que configuren un dels patrimonis més valuosos dels cellers; informació de les mateixes i dels vins que tenen en el mercat ara mateix, i fins i tot formació amb els diferents tastos en línia que es realitzen com la del Màster of Wine, Pedro Ballesteros.

La secció de maridatge ensenya productes diversos amb els quals aquest vi únic pot casar i s’han ampliat les seues possibilitats gràcies a les recomanacions realitzades pel Panell de Tast de la DOP Alacant coordinats pel director d’aquest, Luis Noguera de la Universitat Miguel Hernández d’Orihuela.

En aquesta secció s’oferiran també receptes com en aquest cas, la proposta realitzada pel restaurant de Xàbia, dues estreles Michelin, BomAmb que dirigeix Alberto Ferruz i que ofereix una “mar i muntanya” de la mà del seu sommelier Enrique Garcia Albeda qui va guanyar la “Copa Jerez” en 2019 amb un maridatge de Fondillón.

El website recopilarà notícies, articles i altres continguts que es vagen generant al voltant del producte. A més s’ha realitzat en espanyol i anglés i amb una nova imatge més senzilla i evocadora del producte i els seus caves.

La renovació de la web i el nou vídeo documental del producte són part dels objectius del Consell Regulador per millorar la informació i imatge d’aquest vi tan exclusiu i especial i que arribe a qualsevol part del món.