‘Atreveix-te a entrar en la Gàbia!’ és l’última proposta d’oci que el Centre Comercial L’Aljub, gestionat per Cushman & Wakefield, posa en marxa per a dinamitzar els dies de compres dels seus clients. Així, fins al 14 de setembre es pot gaudir de forma gratuïta en aquesta activitat de realitat virtual amb la qual grans i xicotets poden submergir-se en la gran experiència 3D. Per a participar d’una original sessió de realitat augmentada només és necessari descarregar la nova aplicació mòbil de L’Aljub.

La plaça central del centre comercial és la ubicació triada per a la instal·lació d’aquesta divertida acció, l’horari de la qual és de dilluns a divendres de 17.00 a 22.00 hores, i dissabtes d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 22.00 hores. El desenvolupament de l’activitat es realitza a través d’un set d’acció que simula una gàbia de grans dimensions, en la qual per grups de quatre jugadors equipats amb ulleres 3D, juguen en alguna de les tres modalitats disponibles.

Tota la família pot experimentar aquest tipus de realitat virtual completament diferent, amb la qual viure apassionants aventures. D’aquesta forma, L’Aljub continua apostant per activitats lúdiques, les quals considera de gran importància, per a complementar l’oferta d’oci en les seues instal·lacions.

El Centre Comercial L’Aljub és gestionat per Cushman & Wakefield, líder global en serveis immobiliaris que assessora els seus clients a transformar la manera en què la gent treballa, compra i viu. http://www.cushmanwakefield.es – Twitter: @CushWakeSPAIN