La regidora de Cultura, Mar Ezcurra, ha presentat la programació del Teatre Circ que es desenvoluparà d’ací a final d’any. L’edil ha indicat que el cantaor José Mercé oferirà un concert el 17 de desembre i el grup Rulo i la Contrabanda farà el propi l’11 de novembre. Ezcurra ha destacat la programació dedicada al públic infantil i familiar, composta pels musicals Colombia, mi encanto” el 20 de novembre, “Coco, recuérdame” el 18 de decembre, “Cenicienta, el musical” el 5 de novembre y “Cuento de Navidad”,  basat en la novel·la de Charles Dickens que tindrà lloc el 10 de desembre.
A més, la regidora ha informat d’una incorporació d’última hora al programa cultural del Teatre Circ. En concret, l’espectacle “Circ encantat” ocuparà el Teatre Circ durant els dies 28, 30, 31 d’octubre i 1 de novembre oferint “un espectacle terroríficament divertit per a tota la família”.
Quant a espectacles d’humor, Ezcurra ha destacat les actuacions de Dani Rovira i Arturo González-Campos el 29 d’octubre, L’Escolà el 19 de novembre, David Guapo l’11 de desembre i l’espectacle “La voz del becario”, que “parlarà de les peculiaritats del nostre entorn, la Vega Baixa” i que tindrà lloc el 12 de novembre.
També s’han programat un concert de Nadal a càrrec de l’Orquestra Ciutat d’Oriola per al 25 de novembre i l’actuació del Ballet de Kíev el 4 de desembre, que representarà “El lago de los cisnes”, així com “Coronavirus, el musical” per al 26 de novembre. Així mateix, els espectacles de circ i dansa “El vuelo de da Vinci” y “Sobre algún lugar del arco iris”, el 4 i 13 de novembre, respectivament, seran gratuïts, gràcies a la col·laboració de la Diputació d’Alacant.
Ezcurra ha agraït al consell de la societat municipal Oriola Cultural que haja acceptat la proposta de programació i ha convidat a tota la ciutadania a participar d’ella.