María García, regidora d’Educació, ha entregat aquest matí el premi del XV Concurs “Conte per Nadal” de 2022 que consisteix en l’edició per part de la Regidoria dels exemplars del relat titulat “L’estrela d’Olivia”, a la seua autora  Doha El Khayati Touakih, de 6é de Primària del CEIP Andrés Manjón, a més dels companys de classe juntament amb marcapáginas amb la il·lustració del relat guanyador, realitzada per l’oriolana Lucía Roldán Caselles.
García ha estat acompanyada pel director del centre Santiago Ferrández, que s’ha mostrat orgullós que siga una alumna del centre la que haja guanyat aquesta edició del concurs, ja que és la primera vegada que una estudiant del CEIP Andrés Manjón aconsegueix aquest premi. Per part seua, Doha ha rebut amb molta il·lusió aquest exemplar que segur conservarà com a “or en drap” entre tots els seus llibres de lectura. L’edil ha destacat “el gran nivell del conte, no sols en la redacció sinó també en el missatge que transmet, com és la importància de la família com a suport per a superar qualsevol dificultat en la vida” i ha afirmat que “aquest concurs pretén estimular a l’alumnat en competències lectores, artístiques i digitals”.
La Regidoria d’Educació ha editat aquest conte que serà distribuït entre els diferents centres i biblioteques del municipi i passa a formar part de la col·lecció de ‘Conte per Nadal’, que ja suma quinze edicions.