L’Ajuntament d’Elda, a través de les regidories de Joventut i Cultura, recuperarà al juliol el cinema d’estiu a la ciutat. Sota el nom de ‘Cinema Pícnic’, una proposta que permetrà gaudir del Seté Art a l’aire lliure en companyia de la família i dels amics.

Les regidores de Joventut, Anabel García, i de Cultura, Rosa Vidal, han presentat hui la programació de ‘Cinema Pícnic’, de la qual es podrà gaudir tots els dijous del mes de juliol amb cita prèvia. García ha explicat que “les persones interessades han de contactar a partir del dijous 2 de juliol amb la Regidoria de Joventut, de dilluns a dijous, de 10 a 12 hores, per a reservar plaça. Les sessions es desenvoluparan en la Plaça de la Ficia, a partir de les 22.00 hores, complint totes les normes de seguretat i higiene vigents en aquests moments”.

Per part seua, Rosa Vidal ha afirmat que “des de la Regidoria de Cultura, en col·laboració amb l’Associació de Mitjans Audiovisuals del Vinalopó (AMAV), ens hem encarregat de la part artística d’aquesta proposta d’estiu a l’aire lliure. Els membres de l’Associació han sigut els encarregats de la selecció de les quatre pel·lícules que es projectaran”.

Els films que s’oferiran són: ‘Ready Player One’ (9 de juliol); ‘Spiderman’ (16 de juliol); ‘La Tribu’ (23 de juliol) i ‘El Parc Màgic’ (30 de juliol).

Vidal ha explicat que “abans de la projecció de cada pel·lícula parlarem de AMAV, amb un xicotet ‘teaser’ per a donar a conéixer i donar visibilitat a l’Associació. A continuació es projectarà un curt, tots de menys de deu minuts de duració”.

Dos dels quatre curts tindran participació eldense, ja que ‘La Guerra Civil’ (9 de juliol) està dirigit per Jorge Miranda i ‘Roses’ (16 de juliol) compte entre els tècnics d’animació amb José Pardo. També es projectaran els curts ‘Casetes’ (23 de juliol) i ‘Darrel’ (30 de juliol).

L’aforament a les sessions és limitat, amb un centenar de seients.