L’Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta” anuncia que torna a celebrar-se el Concurs de Pintura Ràpida “Ciutat de Torrevella”, aquesta vegada, en la seua XXIII edició.

El regidor de Cultura, Antonio Quesada, informa que després de 6 anys sense celebrar-se, el concurs es reprén incorporant unes certes novetats, com ara que hi haurà una secció dedicada als xiquets, amb el tema de “La Naturalesa a Torrevieja”, o un canvi en la temàtica del concurs d’adults i joves, en aquesta vint-i-tresena edició orientat cap a “Torrevella i els seus costums”, per la qual cosa prendrà protagonisme en la realització de les obres els elements culturals característics de la nostra ciutat i els seus llocs emblemàtics.

El concurs estarà dotat d’un total 6.800 euros en premis i tindran lloc el 16 d’octubre, el dels xiquets, i el 23 d’octubre el de joves i adults.

Per a rematar aquest certamen s’organitzarà una exposició amb les obres participants a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural Verge del Carmen en dos terminis: Del 18 al 21 d’octubre per al concurs infantil i del 26 d’octubre al 7 de novembre per al concurs d’adults.

Per a més informació poden consultar la Seu Electrònica de l’Institut Municipal de Cultura // Sol·licitud inscripció concurse, i en Facebook Torrevieja Cultura.

BASES: XXIII CONCURS PINTURA RÀPIDA CIUTAT DE TORREVELLA

BASES XIQUETS I XIQUETES

– Podran participar tots els xiquets i xiquetes que ho desitgen fins a 12 anys d’edat, i hauran d’estar acompanyats en tot moment per un adult.

– La tècnica a emprar serà lliure. El tema, LA NATURALESA A TORREVIEJA.

– Tots els participants es presentaran en la Llacuna de la Mata, concretament en el Centre d’Interpretació del Parc Natural, entre les 10.00 i les 10.30 hores del dissabte 16 d’octubre, per a realitzar la inscripció, entregant el formulari de preinscripció o emplenant un allí en cas de no haver-se realitzat telemàtica.

– Les obres hauran de ser realitzades a l’aire lliure, en qualsevol lloc del Parc de la Llacuna de la Mata.

– Un jurat especialitzat seleccionarà als finalistes i atorgarà un diploma i un xec regal per a materials de pintura als guanyadors amb els següents premis:

Premi 1r de primària 50€.

Premi 2n de primària 50€.

Premi 3r de primària 50€.

Premi 4t de primària 50€.

Premi 5é de primària 50€.

Premi 6é de primària 50€.

BASES JOVES I ADULTS

– La tècnica a emprar serà lliure. El tema, TORREVIEJA I ELS SEUS COSTUMS. Amb el tema ens referim a usos i costums tradicionals per a la nostra ciutat així com llocs emblemàtics.

– Tots els participants es presentaran a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural Verge del Carmen, amb el suport triat, entre les 8.30 hores i les 10.00 hores del dissabte 23 d’octubre, per a realitzar la inscripció i segellar la superfície a pintar.

Poden inscriure’s des de la seu electrònica de l’Institut Municipal de Cultura «Joaquín Chapaprieta». S’ha d’emplenar i imprimir el formulari, que s’entregarà als organitzadors del concurs.

– Les obres hauran de ser realitzades a l’aire lliure, en qualsevol lloc del terme municipal.

– Un jurat especialitzat seleccionarà als finalistes i atorgarà els següents premis:

Primer premi 3.000€.

Segon premi 2.000€.

Tercer premi 1000€.

Premi a l’artista local 500€.