En les arts escèniques, sempre vives i en constant evolució, s’han obert en els últims anys noves línies de treball, sent el circ inclusiu una de les experiències més gratificants que podem descobrir en els escenaris actuals. Amb MUR, un espectacle integrador, molt visual i amb música en directe tindrem l’oportunitat de gaudir d’una proposta que trenca les barreres invisibles però reals de la nostra societat. La cita és el dissabte 7 de novembre a les 19’30 h.

La companyia (CIA.) 3, ha reunit els equips del Circ Bombeta, integrat per artistes amb diversitat funcional i el Circ Vermut, a més de la participació de l’acròbata Alberto Munilla i de Nacho Flores, experimentat home de circ creador de la seua pròpia disciplina: equilibre sobre poals de fusta. La col·laboració de tots ells ha donat origen a MUR, un espectacle que empra l’arquitectura efímera per a reflexionar sobre les limitacions, físiques i mentals, i la capacitat humana de sobreposar-se a elles.

A MUR alguna cosa es trenca i s’esfondra un mur fet a base de poals. D’entre les seues restes, apareixen dotze persones que proven infinitat de formes per a construir un nou món. Malgrat la inestabilitat dels poals i els múltiples fracassos als quals s’enfronten, tots ells s’esforcen per a aconseguir el seu objectiu, i ho fan treballant de manera col·lectiva i amb un lema que els impulsa a continuar: “Si caminem sols, anem més de pressa, si caminem junts, arribem més lluny”.

(CIA)3, és una companyia transgeneracional formada a Mataró arrel de l’espectacle “Mur”, amb la idea que fóra un projecte professional de llarg recorregut. Va començar sent un projecte formatiu per a persones amb diferents capacitats treballaren la motricitat, l’acte superació, la creativitat i la confiança a través de l’art circense. Amb el temps, no obstant això, la finalitat esdevé més ambiciosa: actuar també en els escenaris. Aquest objectiu s’ha complit amb escreix a través de MUR una proposta escènica que ha recorregut nombroses sales del nostre país.

Amb aquest espectacle, el Teatre Chapí col·labora en la clausura de la

III Setmana Cultural Yananá de la Xarxa Sanament de Villena.

MUR

Idea original: Nacho Flores i Joaquim Aragó.

Adreça: Nacho Flores

Asesor coreogràfic: Roberto Olivan

Artistes: Circ Vermut (Jordi Mas, David Candelich), Circ Bombeta (Oriol

Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo), Alberto Munilla,

Ramón Giménez, Nacho Flores.

Suport en l’escenari: David Lafuente, Martí Cano, David de la Rosa Alegre, Urània Estelrich.

Música original: Ramón Giménez (“El Bruixot”)

Dissabte 7 de novembre 2020. 20’30 h.

Duració: 95 minuts aprox.

Entrades: 12 €. i 10 €. Aforament reduït.