Òpera, espectacle de percussió japonesa i teatre, un avanç de la temporada escènica del Auditori Teulada Moraira

Òpera, espectacle de percussió japonesa i teatre, un avanç de la temporada escènica del Auditori Teulada Moraira

El Auditori Teulada Moraira ha presentat aquesta setmana un xicotet aperitiu del que ens oferirà en la pròxima temporada escènica, on els espectadors podran gaudir d’una nova representació operística, viatjar a Japó a través de l’art de la percussió i dansa japonesa i riure’s a riallades amb una comèdia teatral.

Així ho han desgranat en roda de premsa el president de la Fundació CV Auditori Teulada Moraira i alcalde, Carlos Linares, i la directora del Auditori, Maite Serrat, davant els mitjans de comunicació.

El president ha explicat que volem que la gent conega el que s’ha preparat per als pròxims mesos, ja que aquests espectacles s’han posat ja a la venda aprofitant que en gens arrancarà la temporada estival, moment en el qual rebem a molts turistes i serà un atractiu més el conèixer aquest espai en un altre moment i participar de l’oferta cultural.

El 14 d’octubre iniciem el Cicle Operístic 2018 de la mà de la productora Òpera 2001 amb la representació de “La Flauta Màgica” de Mozart. Una òpera popular dividida en dos actes i que segur seguirà afermant aquest producte turístic/cultural del Auditori, ha recalcat Linares.

En el mes de novembre, el 3, viatjarem a Japó amb l’espectacle Taiko Hayato coincidint amb la celebració del 150 aniversari de les relacions diplomàtiques Espanya-Japó. Un espectacle que mostrarà la gran qualitat de l’art de la percussió japonesa on combina dansa i música.

Hayato, ha dit el president, és “un espectacle número u en el Japó en aquest art i inicien la primera gira de Taiko, nom que rep el tambor japonés de grans dimensions utilitzat en molts actes festius tradicionals d’aquest país nipó”.

Un espectacle enèrgic i sofisticat, que ja ha entusiasmat al públic de més de 25 països, en un viatge imaginari a Japó, el país de les quatre estacions màgiques. Comença a la primavera, amb la bellesa dels cirerers en flor per a transportar-nos a l’estiu, amb el seu festival tradicional japonès. La força i la bellesa de les dones japoneses representen la tardor, bell i malenconiós alhora, per a finalitzar amb el poder i la força amb els quals combatre el fred hivern. Una funció que deixa al públic carregat d’energia positiva.

I l’accent a l’humor ho posarà l’obra teatral “5 i… Acció” el 4 de novembre, una comèdia d’hora i mitja llarga de riures continus que evadeixen a l’espectador d’una rutina diària i li transporta a un antic vodevil d’alta comèdia, amb diàlegs amens i col·loquials, amor, gelosia i com no, infidelitat com a rerefons.

Compta amb un repartiment de luxe format pels actors i actrius; Javier Veiga, Marta Hazas, Carlos Sobera, Marta Balaguer i Ana Rac, ha precisat Linares, qui ha subratllat que « aquestes són algunes de les propostes culturals, en les quals esperem que seguisquen gaudint tot el públic que ens acompanye”.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X