El Auditori Teulada Moraira ha presentat aquesta setmana un xicotet aperitiu del que ens oferirà en la pròxima temporada escènica, on els espectadors podran gaudir d’una nova representació operística, viatjar a Japó a través de l’art de la percussió i dansa japonesa i riure’s a riallades amb una comèdia teatral.

Així ho han desgranat en roda de premsa el president de la Fundació CV Auditori Teulada Moraira i alcalde, Carlos Linares, i la directora del Auditori, Maite Serrat, davant els mitjans de comunicació.

El president ha explicat que volem que la gent conega el que s’ha preparat per als pròxims mesos, ja que aquests espectacles s’han posat ja a la venda aprofitant que en gens arrancarà la temporada estival, moment en el qual rebem a molts turistes i serà un atractiu més el conèixer aquest espai en un altre moment i participar de l’oferta cultural.

El 14 d’octubre iniciem el Cicle Operístic 2018 de la mà de la productora Òpera 2001 amb la representació de “La Flauta Màgica” de Mozart. Una òpera popular dividida en dos actes i que segur seguirà afermant aquest producte turístic/cultural del Auditori, ha recalcat Linares.

En el mes de novembre, el 3, viatjarem a Japó amb l’espectacle Taiko Hayato coincidint amb la celebració del 150 aniversari de les relacions diplomàtiques Espanya-Japó. Un espectacle que mostrarà la gran qualitat de l’art de la percussió japonesa on combina dansa i música.

Hayato, ha dit el president, és “un espectacle número u en el Japó en aquest art i inicien la primera gira de Taiko, nom que rep el tambor japonés de grans dimensions utilitzat en molts actes festius tradicionals d’aquest país nipó”.

Un espectacle enèrgic i sofisticat, que ja ha entusiasmat al públic de més de 25 països, en un viatge imaginari a Japó, el país de les quatre estacions màgiques. Comença a la primavera, amb la bellesa dels cirerers en flor per a transportar-nos a l’estiu, amb el seu festival tradicional japonès. La força i la bellesa de les dones japoneses representen la tardor, bell i malenconiós alhora, per a finalitzar amb el poder i la força amb els quals combatre el fred hivern. Una funció que deixa al públic carregat d’energia positiva.

I l’accent a l’humor ho posarà l’obra teatral “5 i… Acció” el 4 de novembre, una comèdia d’hora i mitja llarga de riures continus que evadeixen a l’espectador d’una rutina diària i li transporta a un antic vodevil d’alta comèdia, amb diàlegs amens i col·loquials, amor, gelosia i com no, infidelitat com a rerefons.

Compta amb un repartiment de luxe format pels actors i actrius; Javier Veiga, Marta Hazas, Carlos Sobera, Marta Balaguer i Ana Rac, ha precisat Linares, qui ha subratllat que « aquestes són algunes de les propostes culturals, en les quals esperem que seguisquen gaudint tot el públic que ens acompanye”.